Meten, Alarmeren en Verbinden in kritische bedrijfsprocessen.

Adésys is, als fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten om te meten, alarmeren en verbinden in kritische tot zeer kritische bedrijfsprocessen. Adésys ontstond in 1983 met de ontwikkeling van een innovatieve oplossing voor de tuinbouwsector en de intensieve veehouderij.  Daardoor werd er een groot probleem opgelost voor de ondernemers in deze sectoren.  Ondertussen is Adésys, naast deze sectoren, ook actief in de waterwereld,  gebouwbeheer, koelsectoren industrie. Kortom, overal waar er behoefte is aan slimme meet-, alarm- en verbindingsoplossingen.

Meer over ons

We kunnen het voorkomen.

Adésys heeft een belangrijke missie; wij willen de gevolgen voorkomen van het uitvallen van technische installaties . 

Wij ontwikkelen zodanig dat onze producten naadloos aansluiten bij de processen van onze klant. Wij streven naar de hoogst haalbare betrouwbaarheid en naar een uitstekende gebruikersvriendelijkheid van onze producten.

In de animatie hiernaast ziet u kort en bondig een uitleg over wat wij doen. 

Bel nu

Met wie doen we dit

Met een groep van 25 enthousiaste medewerkers in Nederland en België zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten. Wij kunnen u adviseren over het bereiken van een naadloze aansluiting op de meest uiteenlopende processen. 

Ontmoet het team

Uniek van Adésys

Flexibel:

In-house ontwikkeling en productie.

Veilig en betrouwbaar:

Inzet van moderne technieken, aanbevolen door verzekeraars.

Maatwerk:

We vinden altijd een oplossing, hoe complex uw situatie ook is. 

Gebruiksvriendelijk: 

Van op afstand instellen en gebruik tot en met een gratis helpdesk.