Alarmering via satelliet

AgroAlarm® is een nieuw en innovatief alarmsysteem dat werd ontwikkeld door PinC Agro in Nederland. Dit systeem werkt met een satellietverbinding en lijnbewaking via een automatische meldcentrale. De Adésys Octalarm IP alarmmelder is een belangrijk onderdeel van dit systeem. 

De alarmketen maakt gebruik van een gecontroleerde geostationaire satellietverbinding en een GPRS verbinding voor back-up . Alle meldingen verlopen via een automatische meldcentrale, deze meldcentrale controleert iedere minuut de verbinding van meldcentrale tot alarmmelder. Alarmmeldingen worden met SMS Assist en als spraakmelding doorgegeven. SMS Assists, een App voor Android telefoon, is een handig hulpmiddel voor het ontvangen en accepteren van alarmmeldingen en biedt een overzicht van de laatste alarmmeldingen.

U ziet hier ook de video van Pinc Agro, onderdeel van Achmea, de partij achter AgroAlarm die het vooruitstrevende bedrijf Kipster bezoekt. Let op! Deze video is Nederlands gesproken. 

Voor aanschaf en installatie van deze onderdelen kunt u contact opnemen met de AgroAlarm® dealers. Meer informatie vind u op www.agroalarm.nl