Alarmeringsoplossingen voor de tuinbouw

Bewaak klimaatcomputers, substraatsystemen en beregeningsinstallaties

Adésys heeft van oorsprong een sterkte binding met de tuinbouw. Het bedrijf is immers in 1983 ontstaan uit de behoefte aan besturing en beveiliging in die sector.

De schaalgrootte van tuinbouwbedrijven neemt fors toe en daarmee ook de hoeveelheid techniek die bewaakt moet worden. Bewaken van klimaatcomputers, substraatsystemen en beregeningsinstallaties waarborgt een verantwoorde en veilige bedrijfsvoering. Het geeft u gemoedsrust omdat u weet dat er gebeld wordt als er een probleem is op het bedrijf. Zo wordt schade voorkomen.

  1. Storingsmelding vanuit klimaatcomputer, substraatalarm, minimaal/maximaal temperatuur, enz.
  2. Melden van spanningsuitval
  3. Redundante alarmmelder
  4. Op afstand aan/uitschakelen van alarmen en/of afdelingen
  5. Lokaal alarm op het bedrijf zelf via zoemer en flitslicht
  6. Opvragen alarmstatus met smartphone
  7. Lijnbewaking op verbinding met sms bij lijnuitval
  8. Verzekeringsmaatschappijen bevelen deze oplossing aan

Bewaakt u uw processen nog met een Octalarm uit de 1e en 2e generatie of de T-serie?

Deze melders zijn misschien al meer dan 15 jaar oud en garanderen geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële en emotionele schade. Dat is natuurlijk geen optie!

'Hij doet het toch nog' zou geen reden moeten zijn om uw vermogen met een waarde van tonnen of misschien wel miljoenen te bewaken met apparatuur van soms wel 15 jaar of ouder. Maak gebruik van onze cashback actie en alarmeer weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken. Met de nieuwe melder bent u klaar voor de toekomst!

Actie verlengt tot eind mei 2021!

 

Ja ik wil mijn melder omruilen

Wat zijn de risico’s van oude melders?

In deze branche vindt u onze

Octalarm-Touch
Alarmmelder met de nieuwste technologie voor het bewaken van kritische technische processen ter voorkoming van schade en productieverlies.
Octalarm-IP
Veelzijdige alarmmelder voor het bewaken van kritische technische processen via analoge aansluiting en/of 2-3G.
ARA-pro
Bewaken van meerdere technische installaties met overzichtelijke alarmafhandeling voor grote hoeveelheden alarmen met dienstrooster voor servicemensen.
Internet Of Things (IOT)
Verbinden en direct inzicht in de data en daarmee acuut of proactief ingrijpen.

Testimonials: de klant aan het woord

“De Octalam-Touch heeft dezelfde bediening als een smartphone, waardoor het voor mij en mijn collega’s makkelijk is om aan te passen.“

Jasper van der Voort, medewerker Voort Brielle

Inzicht in uw regelsystemen geeft rust en zekerheid

Alarmering klimaatcomputer met ARA-pro

Voor Hoogendoorn iSii en Priva Office is een netwerkkoppeling met het ARA-pro meldbanksysteem mogelijk. Hierdoor worden alarmen uit deze klimaatcomputers als spraakbericht naar smartphones uitgebeld. Doordat direct duidelijk is welk type alarm het betreft, kan de monteur snel actie ondernemen.

Bij alarmering wordt rekening gehouden met de urgentie van het alarm en het dienstrooster van het stand-by team. Dit betekent dat altijd de juiste persoon wordt gebeld en notificaties van niet urgente alarmen tijdens de nacht worden uitgesteld tot de volgende dag. Kortom: rust voor het team!

Neem contact op Lees meer over ARA-pro 

Risico’s in de agrarische sector

Al onze oplossingen worden getoetst door verzekeringsmaatschappijen die gewasverzekeringen afsluiten in de tuinbouwsector. Met een Adésys alarmmelder bent u er zeker van dat u een door hen goedgekeurde oplossing heeft voor alarmering.

Neem contact op Lees over risico's in de sector

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor de tuinbouw gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief