Ga direct naar de inhoud.

Referenties

Onze producten voor meten, regelen en alarmeren in de technische bedrijfsprocessen worden in de agrarische sector, waterwereld, koelsector, gebouwbeheer én industrie toegepast.

U kunt hier meer lezen over de ervaringen van onze klanten met onze alarmmelder voor bewaking van kritische processen, de compacte E-mail en SMS melder voor het bewaken van technische installaties of de 3G modem/alarmmelder combinatie met ethernet en RS232.

"Door deze meldingen weten wij wat er aan de hand is en kunnen wij bepalen met welke prioriteit een monteur naar de locatie moet.”

Daniël Stok, contractbeheerder bij Unica

lees meer

"Het alarmeringssysteem is met de SVA veel directer en we voorkomen veel overlast en leed en we zorgen tegelijkertijd voor een fikse kostenbesparing.”

Kees Pullens, Directeur Pullens Elektro B.V.

lees meer

"Een moderne techniek met lange termijn ondersteuning die gebruiksvriendelijk, breed inzetbaar én veilig is."

Willem Mauritz, Site Supervisor bij Suez

lees meer

"We kunnen nu sneller reageren op storingen én we lossen deze veel sneller op. Nooit meer onnodig een servicemonteur op pad."

Ruud Hoedemaekers, Projectleider Kessel Rental

lees meer

"We besparen kostbare tijd en geld en nog belangrijker; we voorkomen onnodig leed."

Joost Hofman, eigenaar van Hofman technisch advies & projectbegeleiding

lees meer

"Door het eenvoudig kunnen programmeren van diverse parameters en alarmen voorafgaand aan de installatie blijft de impact van de aanwezigheid van de installateur bij de klant zeer beperkt."

Rob Schraven, eigenaar van Agrobis

lees meer

"Door eenvoudig storingsanalyses te kunnen maken kunnen wij onze klanten overtuigen van het belang van verbetersuggesties en zeker ook de noodzaak van ons systeem."

Edwin Menke, Sales Manager Buveco

lees meer