Instellen van de Modalarm-IP

Ik weet het vaste IP adres niet meer, hoe kan ik toch inloggen in de Modalarm- IP?
U kunt de melder weer op DHCP zetten door het reset knopje 4 keer 3 seconde in te drukken met tussenpozen van 1 seconde.

Kan ik een vast IP adres instellen in de Modalarm- IP?
Ja dat kan, de melder is in te stellen op zowel een vast IP adres als DHCP

Waar kan ik meer informatie vinden m.b.t het instellen van de Modalarm- IP?
Voor de Modalarm IP is er een online handleiding beschikbaar op mip.adesysportal.nl

Zijn de ingangen ook als analoge ingangen in te stellen?
Ja dat kan, alle vier de ingangen kunnen ingesteld worden als contact, 0-10V of 4-20mA ingang

Ik wil een uitgang op locatie A activeren als er op locatie B een ingang actief wordt, kan dat met de Modalarm- IP?
Ja dat is mogelijk, met 2 Modalarm- IP modules kunt u deze actie overbrengen via internet, zowel via het mobiel als het vaste internet (LAN/ WAN).