Over Ons

Adésys is een fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten voor meten, alarmeren en verbinden in kritische bedrijfsprocessen. In 1983 ontstond Adésys toen wij een innovatieve oplossing voor de tuinbouwsector en intensieve veehouderij ontwikkelden. Inmiddels is Adésys naast deze markten ook actief in de waterwereld, koelsector, gebouwbeheer en industrie. Kortom overal waar slimme producten nodig zijn voor meten, alarmeren en verbinden.

Naadloze aansluiting

Onze zeer gemotiveerde medewerkers werken hard om de slimste en meest zinvolle producten te creëren voor kritische bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf, zo kunnen wij onze ervaring, expertise en middelen optimaal inzetten in de ontwikkeling en productie van onze producten. Het geeft ons de flexibiliteit niet alleen te voldoen aan strenge eisen, we kunnen ook klant-specifieke aanpassingen maken die onze producten werkelijk naadloos kunnen laten aansluiten.

Betrouwbaar én gebruiksvriendelijk

De plaatsing en het instellen van onze producten zijn een heel belangrijk onderdeel in het verkrijgen van veiligheid en betrouwbaarheid. In de regel leveren wij onze producten dan ook via ons netwerk van elektrotechnische installatiebedrijven en handelsfirma's.

Speciaal voor dit partnernetwerk hebben wij een partner login waarin exclusieve informatie wordt gedeeld met deze partners. Wilt u partner worden en bent u dat nog niet, neem dan contact op met ons.

Onze producten bestellen en installeren

Adésys levert de producten in de regel via haar netwerk van elektrotechnische installatiebedrijven en handelsfirma's, onze partners. Zij installeren de producten en maken de benodigde instellingen.  Om deze producten en accessoires te bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze partners kunnen deze via de webshop aangeschaft worden. 

Eindgebruikers met een eigen technische dienst kunnen ervoor kiezen producten direct aan te schaffen via onze webshop.  Wij willen met klem benadrukken dat alarmering een zeer belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Onze producten beveiligen het functioneren van één of meerdere technische processen die cruciaal zijn voor uw bedrijf. Installeren van onze producten is een vak, neem daarom contact met ons op als u twijfelt of de installatie lukt. 

Bent u nog geen partner en wilt u dat worden? Neem contact met ons op. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!