Ga direct naar de inhoud.

Mobiele installaties

Mobiele installaties worden in veel sectoren toegepast. Voorbeelden zijn aggregaten en mobiele pompen. In veel van die toepassingen kan uitval of storing bij de installatie tot gevaarlijke situaties leiden. Een tijdig alarm is van groot belang.

Een complicatie is dat bij mobiele installaties een betrouwbare netvoeding en een telefoonlijn voor apparatuur om meldingen door te geven ontbreekt.

De draadloze, intelligente alarmmodems van Adésys bieden in zulke situaties de oplossing. Deze GSM-gebaseerde apparaten melden storing en uitval vanuit een mobiele installatie direct en automatisch naar de beheerder. Bovendien geven ze een duidelijk alarm ter plaatse van het probleem. Deze alarmmelders zijn geschikt voor vele soorten voedingen: netvoeding, zwakstroomvoeding 12/24V, accu- of batterijvoeding of zonnepaneel voeding. 

Op Adésys alarmmodems kunt u vertrouwen. Ze zijn een begrip in vele sectoren en worden aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen. Adésys garandeert bovendien dat een vervangend alarmmodem ook na tien jaar nog steeds verkrijgbaar is.

Voor het centraal beheren van meer dan één installatie zijn zowel melders als centrale meldbanken beschikbaar.

Producten die in deze branche worden ingezet:

Compacte E-mail en SMS melder voor het bewaken van technische installaties.

Meten op afstand met visualisatie van meetwaarden op een website.

De nieuwste 3G modem/alarmmelder combinatie met ethernet en RS232.

IOT oplossingen

Vragen? Vraag het

Is er nog iets onduidelijk of heeft u aanvullende vragen waar u snel antwoord op wil? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op