Ga direct naar de inhoud.

Tuinbouw

Regelprocessen in de tuinbouw zijn zeer kritisch. Een kleine hapering kan grote gevolgen hebben zoals  temperatuurdaling in de kas of verkeerd samengestelde substraatvoeding. Daardoor kan een productiegewas van maanden en zelfs jaren verloren gaan, waardoor emotionele en financiële schade ontstaat voor de kweker of tuinder.

De intelligente alarmmelders van Adésys bieden de oplossing. Deze melden uitval van een installatie direct en automatisch via telefoon of semafoon. Bovendien geven ze een duidelijk alarm ter plaatse van het probleem.

Adésys is ontstaan in het Westland om oplossingen te bieden voor de tuinbouwsector. Op Adésys alarmkiezers kunt u vertrouwen. Ze zijn een begrip in de tuinbouw en worden aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen. Voor automatische alarmdoormelding bent u bij Adésys aan het juiste adres.

iSii + ARA-pro: Betrouwbare afhandeling en registratie iSii alarmen

Hoogendoorn Growth Management en Adésys introduceren het nieuwe alarmregistratie- en afhandelingssysteem iSii + ARA-Pro. Deze software biedt grote kwekerijen met meerdere locaties en iSii procescomputers meer gemak en extra zekerheid bij alarmafhandeling. De iSii + ARA-Pro software houdt bij meldingen rekening met de urgentie van het alarm en het dienstrooster van het stand-by team. Dit betekent dat notificaties van niet urgente alarmen tijdens de nacht worden uitgesteld tot de volgende dag. Lees meer >>


Producten die in deze branche worden ingezet:

Veelzijdige Octalarm-IP alarmmelder voor bewaking van kritische processen.

Meten op afstand met visualisatie van meetwaarden op een website.

Alle technische alarmen met dienstrooster voor storingsmonteurs.

IOT oplossingen

Vragen? Vraag het René

Is er nog iets onduidelijk of heeft u aanvullende vragen waar u snel antwoord op wil? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op