Ga direct naar de inhoud.

Waterwereld

Op regelsystemen in gemalen en pompstations moeten we met z'n allen kunnen vertrouwen. Uitval of foutieve werking kan immers gemakkelijk leiden tot ondergelopen land, vervuild water of langdurige schade aan het milieu, met miljoenenclaims tot gevolg. Wachten op klachten van boze tuinders of bewoners is uiteraard geen optie. In geval van fouten of volledige uitval moet de beheerder dit direct weten. 

De intelligente alarmmodems van Adésys bieden de oplossing. Deze melden uitval vanuit gemaal, zuiveringsinstallatie of pompstation direct en automatisch via mobiele of vaste telefoonverbindingen. Bovendien geven ze een duidelijk alarm ter plaatse van het probleem.

Op Adésys alarmmodems kunt u vertrouwen. Ze zijn een begrip in de waterwereld en worden aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen. Adésys garandeert bovendien dat een vervangend alarmmodem ook na tien jaar nog steeds verkrijgbaar is.

Waterschap Brabantse Delta kiest weer voor Adésys

De zeventien zuiveringsinstallaties en meer dan tachtig rioolgemalen in het werkgebied van het Waterschap Brabantse Delta worden gestuurd en gemonitord op afstand. Bij rioolgemalen en zuiveringsinstallaties is beheer op afstand al volledig ingeburgerd. Lees meer >>

Producten die in deze branche worden ingezet:

Veelzijdige Octalarm-IP alarmmelder voor bewaking van kritische processen.

De nieuwste 3G modem/alarmmelder combinatie met ethernet en RS232.

Veelzijdige alarmmelder in een compacte DIN-rail behuizing met spraakberichten, SMS, semafoon.

Alle technische alarmen met dienstrooster voor storingsmonteurs.

Veelzijdige alarmmelder/modem combinatie met spraak-, SMS- en semafoonberichten.

IOT oplossingen

Vragen? Vraag het

Is er nog iets onduidelijk of heeft u aanvullende vragen waar u snel antwoord op wil? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op