Ga direct naar de inhoud.

Software update Octalarm

Hierbij overzicht van de Octalarm-IP update. Updaten kan over twee manieren, te weten: IP-Prog of via aansluiting op het ACC.

 

IP prog
Hiermee kunt u melders updaten wanneer er geen internet aanwezig is. U kunt uw PC/laptop rechtstreeks op de alarmmelder aansluiten en vervolgens een update starten.

Met IP-prog is het echter niet mogelijk andere typen Octalarm-IP versies te updaten. U kunt dus geen Octalarm Type PE updaten met een PG software versie. Een GSM-uitbreiding met IP-prog is dus niet mogelijk.

indien u wel een dergelijke update moet of wilt uitvoeren dan kunt u contact opnemen met ons via  +31 174 794024 of vul ons contactformulier in.

ACC
De meest gangbare manier van updaten is via het ACC. Dit betekent dat de alarmmelder met het internet verbonden moet zijn. Voor u kunt updaten moet u telefonisch contact opnemen met Adésys. Wij zullen u toegang verlenen tot die optie. Wanneer er een typewijziging is (bijvoorbeeld uitbreiding GSM) past Adésys via het ACC het type aan, voordat de update daadwerkelijk plaats vind.

Onlangs is gebleken dat het updaten via het ACC bij versies ouder dan RV-2.10.0 niet altijd goed verlopen. Daarom adviseren wij oudere varianten dan RV-2.10.0 naar Adésys te sturen. 

Alarmmelders met deze versie kunnen wij voor u updaten in ons service centrum.

« terug

Vragen? Vraag het Han

Is er nog iets onduidelijk of heeft u aanvullende vragen waar u snel antwoord op wil? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op