Ga direct naar de inhoud.

Adésys vernieuwt Octalarm-IP alarmmelders met 3G GSM-module

De Octalarm-IP is een alarmmelder die technische alarmen uitbelt naar verantwoordelijke personen. Dit doet de melder via het vaste telefoonnet of via de ingebouwde GSM module over het 2G-GSM netwerk. Dit 2G-netwerk zal echter eind dit jaar in een aantal landen gaan verdwijnen.

Van 2G naar 3G

In onder andere Amerika en Australië wordt het 2G-netwerk aan het einde van 2016 afgesloten. Dit zou betekenen dat de Octalarm-IP alarmmelders in deze landen niet meer gebruikt kunnen worden. Om dit te voorkomen is de Octalarm-IP alarmmelder vernieuwd. De nieuwe melder kan worden voorzien van een 3G GSM-module, waardoor deze wereldwijd ingezet kan worden, ook in landen waar het 2G-netwerk gaat verdwijnen of al is verdwenen. Dit zal wel tegen een ander tarief zijn. Heeft u al een Octalarm-IP alarmmelder? Dan kunt u deze alarmmelder uitbreiden met een 3G module. U hoeft dus geen compleet nieuwe alarmmelder aan te schaffen. 

Heb ik een 3G module nodig?

In Nederland blijft het 2G-netwerk gewoon aangesloten en is het dus niet nodig om een nieuwe alarmmelder met 3G module aan te schaffen. Bent u werkzaam in het buitenland? Dan is het raadzaam om te controleren welke GSM-dekking er in dit land is. Dit kunt u eenvoudig bekijken op http://www.worldtimezone.com/gsm.html. Aan de hand daarvan kunt u beslissen of u de nieuwe 3G module aanschaft of niet.

Geïnteresseerd?

Ben u geïnteresseerd in een nieuwe Octalarm-IP alarmmelder met 3G module of wilt u graag meer informatie over dit product? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Adésys. « terug