Ga direct naar de inhoud.

De stekker uit ISDN

Het uitfaseren van ISDN heeft dus de nodige consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN. Heeft u bijvoorbeeld momenteel een Octalarm-T ISDN uitvoering dan kan deze helaas niet omgebouwd worden om geschikt te maken voor de nieuwe situatie. Wij adviseren de melder voor uitfasering te vervangen met een Octalarm- IP. Lees hier meer over de Octalarm- IP.

De betrouwbare oplossing

Het netwerk is verouderd en er zijn tegenwoordig andere, meer toekomstvaste technieken beschikbaar zoals VoIP. Nadeel daarvan is dat het Internet niet 24/7 beschikbaar is en regelmatig kampt met storingen en/ of onderhoudswerkzaamheden. Op die momenten kunt u niet alleen niet meer internetten of bellen maar ook alarmen worden niet meer doorgestuurd.

Geen goede doormelding = een onveilige situatie en vaak ook geen verzekeringsdekking.

Door te zorgen voor een dubbele verbinding ben u ervan verzekert dat de melding ook doorkomt bij sabotage of storing. Denk daarbij aan het gebruiken van meerdere telefoonlijnen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een GSM module. Zo bent u er zeker van dat het alarm altijd door komt.

Lees meer over onze alarmeringsoplossingen

« terug