Ga direct naar de inhoud.

iSii + ARA-pro: Betrouwbare afhandeling en registratie iSii alarmen

Hoogendoorn Growth Management en Adésys introduceren het nieuwe alarmregistratie- en afhandelingssysteem iSii + ARA-Pro. Deze software biedt grote kwekerijen met meerdere locaties en iSii procescomputers meer gemak en extra zekerheid bij alarmafhandeling. De iSii + ARA-Pro software houdt bij meldingen rekening met de urgentie van het alarm en het dienstrooster van het stand-by team. Dit betekent dat notificaties van niet urgente alarmen tijdens de nacht worden uitgesteld tot de volgende dag.
 

ARA-pro verstuurt zijn alarmmeldingen op het juiste moment naar de juiste personen

Hoogendoorn en Adésys hebben hun krachten gebundeld om de alarmregistratie- en afhandeling van iSii alarmen voor grote kwekerijen te optimaliseren. Met iSii + ARA-Pro kan de teler aan elke alarmgroep het urgentieniveau en het dienstrooster van het stand by team (teelt adviseur, eigenaar, service monteur) koppelen. Het ARA-systeem houdt daarbij rekening met vakantieplanning, ziekte en absentie. Dit geeft zekerheid dat alarmen altijd adequaat worden afgehandeld door de verantwoordelijke medewerker.

De teler kan via het set up menu in ARA-Pro, gekoppeld via een bewaakte netwerkverbinding met iSii, per alarmgroep een urgentieniveau en verantwoordelijke instellen. Zo wordt bij een urgent iSii alarm, zoals afwijking EC toevoer pomp 1, de stand-by monteur opgeroepen via een SMS of spraakbericht. Wanneer alarmoproepen niet direct worden beantwoord dan wordt een tweede personeelslid opgeroepen als back up. Meldingen van niet urgente alarmen tijdens de nacht, zoals laag drain niveau, worden tot de volgende dag uitgesteld, bijvoorbeeld om 7:00uur.
 

Alle alarmen in één logboek gepresenteerd

Alle alarmen, afkomstig van meerdere iSii systemen en locaties, worden in één oogopslag gepresenteerd in een logboek. Dit logboek kan worden gefilterd en geëxporteerd naar rapporten voor analyse en distributie. ARA-pro kan daarnaast ook periodiek een rapportage van de alarmering per mail versturen. Telers kunnen tussentijds alarmen wijzigen en toevoegen, ook bij uitbreiding van het iSii systeem. Dit betekent dat er geen extra installatiekosten bijkomen.


De voordelen voor de gebruikers:

  • Alarm notificaties worden altijd afgeleverd bij de juiste verantwoordelijke
  • Geen alarmnotificaties van lage prioriteit alarmen tijdens de nacht
  • Alle iSii alarmen worden in één oogopslag weergegeven in een rapport
  • U kunt zelf alarmen wijzigen of toevoegen: geen installatiekosten
  • Extra zekerheid (backup) wanneer eerste medewerker alarmmelding niet beantwoordt


Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

« terug