Ga direct naar de inhoud.

Support

Bij eersteklas producten hoort wat Adésys betreft ook eersteklas service en support. Wij willen u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook gedurende de levenscyclus van de Adésys producten optimaal ondersteunen. Daartoe bieden wij u gebruiksvriendelijke producten en duidelijke documentatie voor al onze producten. Waaronder gratis instel- software, product- en technische documentatie en FAQ's (veelgestelde vragen). 

U kunt ook altijd contact opnemen met de helpdesk , deze is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0174 794024 of per email via helpdesk@adesys.nl.

Al sinds 1983

Al sinds 1983 levert Adésys deze telefonische alarmmelders en modems voor de bewaking van kritische processen en installaties. We zijn gepast trots op het hoge niveau van betrouwbaarheid en lange levensduur van onze producten. Daarom willen wij u goed informeren over de levensduur van onze apparatuur, het is immers van zeer groot belang dat de producten optimaal blijven presteren.

Als richtlijn kunt u aanhouden dat de betrouwbaarheid versneld zal afnemen bij alarmmelders ouder dan 10 jaar, afhankelijk van de gebruikscondities kan dit zelfs eerder zijn. Onderstaand overzicht geeft daarom duidelijke informatie over de geldende ondersteuning op onze producten.

  Leeftijd en reparatie tabel alarmen

Wij nemen telefonisch contact met u op als de melder 10 jaar of ouder is en wij na onderzoek vaststellen dat de kosten van de reparatie meer dan € 129,00 zal bedragen.

Onherstelbare schades

In een aantal situaties kunnen wij uw apparaat niet repareren. Het gaat dan om schade als gevolg van:

  • Brand
  • Vocht
  • Aanslag door zuur, dampen, etc.
  • Bliksem

Ondanks dat deze schades niet altijd met het blote oog zichtbaar zijn, kunnen wij geen veilige alarmering meer garanderen.

Rapportage

Indien u een rapport nodig heeft voor uw verzekering dan kunnen wij een document voor u opstellen waarin wij de constateringen en conclusies verwerken.

Teamviewer

U kunt hier de Quick Support versie van Teamviewer downloaden.

Maakt u zich zorgen over de betrouwbaarheid van uw producten? Neem nu contact op met uw installateur of ons team via 0174 794024 of per email via helpdesk@adesys.nl.

Vragen? Vraag het Han

Is er nog iets onduidelijk of heeft u aanvullende vragen waar u snel antwoord op wil? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op