Adesys B.V.s erklæring om personlige oplysninger

Vi er bevidste om, at du viser os tillid. Vi betragter os derfor også som ansvarlige for at beskytte jeres personlige oplysninger. På denne side fortæller vi, hvilke oplysninger vi indhenter, når du benytter vores internetsted, hvorfor vi indhenter disse oplysninger, samt hvordan vi hermed forbedrer jeres brugeroplevelse. På den måde véd du, præcis hvordan vi arbejder.

Dine personlige oplysninger benyttes på Adesys B.V.s internetsted. Du skal være bevidst om, at vi ikke er ansvarlige for behandlingen af personlige oplysninger på andre internetsteder og dokumenter, som vi måtte henvise til på dette internetsted.

Kontaktoplysninger

Adesys B.V. | Molenweer 4 | 2291 NR  Wateringen | Holland | +31 174 794022 | info@adesys.nl

 

Vores brug af indhentede oplysninger

Ved køb af vores produkter eller brug af vores tjenesteydelser

Når du køber et produkt fra os eller tilmelder dig én af vores tjenesteydelser, beder vi dig om at sende personoplysninger. Disse oplysninger benyttes til at udføre vores levering og tjenesteydelser. Oplysningerne gemmes på Adesys B.V.s egne sikrede servere. Vi samkører ikke oplysninger med andre personlige oplysninger, som vi måtte være i besiddelse af.

De personoplysninger, som vi i den forbindelse behandler, er:

  • Virksomhedens navn
  • For- og efternavn
  • Adresseoplysninger
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Bankkontonummer

Kommunikation

Hvis du sendes mails eller andre meddelelser til os, er det muligt, at vi gemmer meddelelserne. Nogle gange spørger vi om dine personlige oplysninger af relevans for pågældende situation. På den måde kan vi behandle jeres spørgsmål og besvare jeres anmodninger.

Oplysningerne gemmes på Adesys B.V.s egne sikrede servere. Vi samkører ikke disse oplysninger med andre personlige oplysninger, som vi måtte være i besiddelse af.

Nyhedsbreve

Periodisk sender vi abonnenter på nyhedsbrevene et nyhedsbrev med de seneste ny tendenser og udviklinger. Når du én gang har været kunde hos os, så sender vi dig kun reklamemeddelelser, som du på forhånd har givet dit samtykke til ved at tilmelde dig som abonnent på vores nyhedsbrev. Hvis du regelmæssigt bestiller fra os, gemmer vi de af dig afgivne personoplysninger. Disse benytter vi muligvis til i fremtiden at holde dig personligt ajour per mail med vores nuværende og ny produkter og tjenesteydelser samt give dig tilbud. Vi har ved brugen af jeres personoplysninger til dette formål en berettiget interesse, nemlig at bringe vores produkter og tjenesteydelser ud til brugerne. Hver gang vi sender dig en reklamemail, har du mulighed for at bede os om ikke længere at få tilsendt den slags. Se til det formål frameldingslinket nederst i den enkelte mail.

Dine personoplysninger gemmes sikkert af Mailing Report. Mailing Report benytter cookies og andre internetteknologier, der fortæller, om mails bliver åbnet og læst.

De personoplysninger, som vi i den forbindelse behandler, er:

  • Virksomhedens navn samt den branche, den er aktiv i
  • For- og efternavn
  • Mailadresse
  • IP-adresse
  • Oplysninger om jeres åbning af og klikadfærd i nyhedsbrevet

Specielle og/eller følsomme personoplysninger, som vi behandler

Vores internetsted og/eller tjeneste har ikke til formål at indhente oplysninger om (internetsted)besøgende, der er under 16 år, medmindre de har deres forældres eller værges samtykke. Vi kan imidlertid ikke kontrollere, om en besøgende er fyldt 16 år. Forældre rådes derfor til at involvere sig i deres børns netaktiviteter. Herved forebygger de, at der indhentes oplysninger om børn uden forældrenes samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi uden samtykke har indhentet personlige oplysninger om en mindreårig, bedes du kontakte os på info@adesys.nl. Så sørger vi for at slette disse oplysninger.

Vores formål med og grundlag for at behandle personoplysninger

Adesys B.V. behandler dine personoplysninger med følgende formål:

  • Afvikling af din betaling
  • Udsendelse af vores nyhedsbrev og/eller reklamebrochure
  • Levering til dig af varer og tjenesteydelser
  • Ydelse af support
  • Kommunikation vedrørende vores tjenesteydelser

Vores formål med og grundlag for at behandle data

Adesys B.V. indhenter og analyserer data til følgende formål:

  • Alarmeringsdata ved Octalarm Connect:
    • for at overvåge den rigtige funktion af alarmmelderne og tjenesteydelsen
    • for at udvikle passende fremtidige funktionaliteter
    • alarmeringsdata deles ikke med tredjeparter eller benyttes til marketingformål

Adesys B.V. analyserer jeres adfærd på internetstedet og/eller portalen for dermed at forbedre denne samt afstemme udvalget af produkter og tjenesteydelser med jeres præferencer. Vi indhenter eller benytter ikke oplysninger til andre formål end dem, der fremgår af denne erklæring om personlige oplysninger, uden på forhånd at have indhentet jeres samtykke hertil.

Cookies eller tilsvarend teknologier, som vi benytter

En cookie er en lille tekstfil, der ved det første besøg på dette internetsted og/eller denne portal gemmes på den benyttede telefon, stationære eller bærbare pc. Adesys B.V. benytter altid funktionelle og analytiske cookies, der på ingen måde kompromitterer jeres personlige oplysninger. Disse cookies er nødvendige for den tekniske funktion af internetstedet og/eller portalen samt jeres brugervenlighed. Vi benytter disse oplysninger til at følge, hvordan du benytter internetstedet og/eller portalen samt udarbejde rapporter over aktiviteterne.

Med jeres samtykke anbringer vi desuden marketingcookies (sporingscookies). Med disse cookies kan vi følge jeres individuelle netadfærd og eksempelvis muliggøre målrettede annoncer.

Afvis cookies

De fleste browsere er som standard indstillede til at acceptere cookies, men du kan på ny indstille jeres browser til at afvise alle cookies eller give besked, når der fremsendes en cookie. Det er dog muligt, at nogle funktioner og tjenester på vores og andre internetsteder ikke fungerer korrekt, hvis cookies er slået fra i jeres browser.

Læs mere om vores cookieerklæring

Tredjeparter

Som led i implementeringen af en eventuel aftale med dig er det muligt, at vi bliver nødt til at sende dine personoplysninger til parter, der leverer komponenter, materialer og produkter til os eller udfører aktiviteter på vores vegne. Endvidere gør vi brug af eksterne serverrum til lagring af (dele af) vores salgs- og indkøbsadministration, hvori jeres personoplysninger indgår. Jeres personoplysninger sendes af den grund til vores leverandør af serverrum. Fordi vi udsender et nyhedsbrev per mail, bliver dine personoplysninger videregivet til leverandøren af denne tjeneste. I enkelte tilfælde kan informationerne blive delt internt. Vores medarbejdere er forpligtede til at respektere fortroligheden af jeres oplysninger.

Ændringer

Denne erklæring om personlige oplysninger afspejler brugen af og mulighederne på dette internetsted og vores portaler. Eventuelle tilpasninger og/eller ændringer af dette internetsted og/eller vores portaler kan medføre ændringer i denne erklæring om personlige oplysninger. Du rådes derfor til regelmæssigt at tjekke denne erklæring om personlige oplysninger.

 

Indsigt i samt rettelse eller sletning af oplysninger

Du har ret til at se dine personoplysninger samt rette eller slette disse. Desuden har du ret til at trække dit eventuelle samtykke til behandling af oplysninger tilbage eller klage over Adesys B.V.s behandling af dine personoplysninger. Endelig har du ret til overdragelighed af oplysninger. Det vil sige, at du kan sende os en anmodning om at få tilsendt de personoplysninger, som vi har om dig i en computerfil, til en af dig udpeget organisation.

Du kan sende en anmodning om indsigt, rettelse, sletning, overdragelse af dine personoplysninger eller tilbagetrækning af dit samtykke eller klage over behandlingen af dine personoplysninger til info@adesys.nl.

Adesys B.V. skal endvidere gøre opmærksom på, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed (i Holland Autoriteit Persoonsgegevens, i Danmark Datatilsynet). Det kan gøres via dette link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap.

 

Hvor længe vi opbevarer personoplysninger

Adesys B.V. opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end det er strengt nødvendigt for de formål, som oplysningerne blev indhentet til. Hvis du har bedt os om et tilbud, men du ikke har været kunde hos os, sletter vi dine oplysninger højst ét år efter vores seneste kontakt. Også hvis vi har modtaget et tilbud fra dig, men vi ikke har været kunde hos dig, sletter vi dine personoplysninger højst ét år efter vores seneste kontakt. Hvis du har været kunde hos os eller vi hos dig, så opbevarer vi dine personoplysninger i syv år efter udløbet af det regnskabsår, hvori aftalen med dig blev fuldstændig udført. Perioden på syv år afspejler den periode, hvori vi er forpligtede til at opbevare vores regnskabsdokumentation af hensyn til skattevæsnet. Efter forløbet af denne periode sletter vi jeres personoplysninger.

Hvordan vi sikrer personoplysninger

Adesys B.V. tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt og træffer passende forholdsregler til forebyggelse af misbrug, tab, ubemyndiget adgang, uønsket offentliggørelse og utilladt ændring. Hvis du alligevel har mistanke om, at dine oplysninger ikke er ordentligt beskyttede, eller ser tegn på misbrug, bedes du kontakte os på info@adesys.nl.