Altijd en overal inzicht in uw technische processen via uw smartphone!

De Meetcentrale is een gratis cloud platform ter ondersteuning van de SVA 4G alarmmelder en SVL 4G Weblogger. Door dit platform zijn de alarmen uit uw technische processen zichtbaar op uw smartphone, tablet of pc. Zo heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw technische installaties. 
 
Het koppelen van deze producten aan de Meetcentrale kan eenvoudig door het IMEI nummer in te geven. Dit nummer staat vermeldt op de aansluitsticker. Zodra de koppeling is gemaakt, ziet u de ingangsstatussen van de SVA of SVL op de website van de Meetcentrale.

De Voordelen

  1. Overzicht op internet van meerdere locaties 
  2. Instellingen eenvoudig wijzigen op afstand
  3. Overzichtelijke weergave van actuele alarm statussen uit uw proces
  4. Inzicht in de historie van alarmen uit uw technische installaties
  5. Gebruikersvriendelijke weergave op pc, tablet of smartphone
  6. Downloaden log alarm statussen mogelijk

Meetcentrale

GRATIS demo: bekijk Meetcentrale nu zelf

Bekijk de mogelijkheden van dit moderne platform nu zelf. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt direct toegang tot het demo account.
Registreren Meetcentrale.nl

Via de vaste ethernet aansluiting of de ingebouwde 4G module verbindt u de SVA 4G alarmmelder of de SVL 4G Weblogger met het portaal van Adésys. Na registratie op Meetcentrale.nl, kunt u voor het op afstand instellen en beheren van uw SVA alarmmelder(s) en/of SVL Weblogger(s) gratis gebruik maken van dit platform.

Registreren voor Meetcentrale

Gerelateerde producten

SVL Weblogger
Industriële 4G Weblogger die alarmeert bij overschrijdende grenswaarden.
SVA alarmmelder - SMS alarmering
Industriële 4G email & sms alarmmelder voor het bewaken van uw technische processen. Bestel bij Adésys, uw alarmmelder fabrikant.