Elke branche zijn eigen specifieke eisen

Bewaken van technische installaties is in vrijwel elke bedrijfstak van toepassing. Hoe u dat per branche invult is vaak heel verschillend. Soms is een rode lamp op de installatie voldoende om vast te kunnen stellen dat een installatie is uitgevallen.

Voor wie dat niet voldoende is, heeft Adésys altijd wel een passende alarmmelder die u informeert als het mis gaat. Situatie afhankelijk kunt u voor een storing alleen de bedrijfsleider oproepen of juist een groep mensen van een serviceorganisatie. Ook voor communicatie met uw installaties via modemverbindingen of internet bent u bij Adésys aan het goede adres. Onze telemetrie systemen maken uitlezen en bedienen op afstand mogelijk.

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor uw branche gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief