Ja ik wil me registreren als installateur

Met onderstaand formulier geeft u aan geïnteresseerd te zijn u als installateur te laten registeren. Na verificatie door onze accountmanagers ontvangt u de inlog gegevens per e-mail.

* Verplichte velden

Hoe kies ik mijn branche(s)?

Als installateur werkt u wellicht in verschillende branches. Het is van belang dat eventuele eindklanten weten waar u dé specialist bent en daarom wordt er in het ABC-installateursoverzicht aangegeven in welke branche(s) u actief bent. Als indeling werken we met de werkgebieden van de eindklanten. Geef bij branches dus aan in welke werkgebieden u actief bent als installateur.

Veeteelt

Aansluiten en instellen van meet- en regeltechnieken in de veeteelt. Denk hierbij aan klimaatcomputers, luchtwassystemen, voercomputers en melkrobots. 

Tuinbouw

Aansluiten en instellen van meet- en regeltechnieken in de tuinbouw. Denk hierbij aan klimaatcomputers, substraatsystemen en beregeningsinstallaties.

Watermanagement

Aansluiten, instellen en beheren van regelsystemen voor beheer waterkwaliteit en waterkwantiteit. U bent actief op het gebied van gemalen en pompen OF u bent verantwoordelijk voor het beheer van waterkwaliteit en waterkwantiteit.

Gebouwbeheer

Aansluiten en instellen van gebouwbeheersystemen en adviseren over communicatieoplossingen voor instellen en beheren op afstand.

(Maak)industrie

Installatie en beheren van allerhande industriële productiestraten.

Koeling

Aansluiten en instellen van meet- en regeltechnieken voor koelinstallaties. 

Farmacie

Installateurs die zich richten op biotechnische installaties en het bewaken van -80° vriezers.

Brand en inbraaksector | Verkeer en Openbare verlichting | ICT en Automatisering | Zorg

Installateurs die adviseren over alarmering in deze branches waarbij de processen vaak minder kritisch zijn.