Partner portaal voor onze installateurs

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. In de loop der jaren hebben wij een netwerk van installateurs opgebouwd die dezelfde hoge eisen aan hun werk stellen. Ons gezamenlijke doel is het optimaal laten functioneren van onze alarmering-,  meet- en verbindingsoplossingen.

Als geregistreerd installateur heeft u hier toegang tot een breed scala aan technische informatie, uitleg over producten, prijslijsten, mogelijkheid om een leveranciersverklaring aan te vragen en reparaties aan te melden. Daarnaast wordt u opgenomen in het installateurs ABC-overzicht.

Wanneer eindgebruikers in de webshop een bestelling doen, wordt er aangeraden deze bestelling via een installateur te laten lopen. Via postcode kan de eindgebruiker een installateur bij hem in de buurt zoeken. Het laten zien van de installateurs gebeurt via een algoritme. Als resultaat ziet de eindgebruiker 3 installateurs (A, B en C).

Nog geen geregistreerd installateur?

Om verder te gaan heeft u een wachtwoord nodig. Deze vraagt u aan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Na verificatie door onze accountmanagers ontvangt u de inlog gegevens per e-mail.

Inloggen als installateur

Advies nodig of specifieke vraag aan onze verkoopafdeling?

T +31 174 794020 
info@adesys.nl

Adesys B.V.
Molenweer 4, 2291 NR  Wateringen (NL)
Afleveradres: Zwartveen 12, 2291 NB  Wateringen (NL) 

* Verplichte velden