In Control met Adésys: bewaak uw kritische technische regelprocessen en voorkom schade en productieverlies

Voorkom schade, vervang uw meer dan 10 jaar oude alarmmelder

Ontvang € 100,- cashback op de aanschaf van de Octalarm-Touch

Actie verlengt tot eind mei 2021

De kans op storing neemt toe naar mate uw melder veroudert en na verloop van tijd wordt het onmogelijk te voorspellen wanneer deze faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit of erger, de melder het tijdens een calamiteit niet doet. Dat is natuurlijk geen optie!

Het bewaken van uw bedrijfsvermogen met een waarde van tonnen of misschien wel miljoenen zou niet af moeten hangen van een melder van misschien wel 15 jaar of ouder die het (ogenschijnlijk) nog doet. Voorkom schade, vervang uw meer dan 10 jaar oude alarmmelder en maak gebruik van onze cashback actie. Met de Octalarm-Touch alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken en bent u klaar voor de toekomst!

Ja ik wil mijn melder omruilen

Wat zijn de risico's van oude melders?

Oude-alarmmelder-vervangen-voor-Octalarm-Touch

Vacature: medior én senior software engineer

Afdeling engineering bij Adesys in Wateringen

Word jij onze nieuwe collega?

Je begrijpt dat onze producten van grote waarde zijn voor onze klanten en hebt de kwaliteit van software daarom hoog in het vaandel staan. Je bent een harde werker met veel initiatief en up-to-date programmeerkennis.

Voel jij je thuis in een kleine organisatie waar je prestaties ertoe doen en waar je rechtstreeks invloed hebt op het eindproduct? Is het antwoord op deze vraag 3 maal “ja!”, dan spreken we je graag!

Meer info over de vacature

Uniek van Adésys

Flexibel

Producten met nieuwste technieken in-house ontwikkeld en geproduceerd.

Veilig en betrouwbaar

'In control' door inzicht in uw processen; aanbevolen door verzekeraars.

Servicegericht

We vinden altijd een oplossing, hoe complex uw situatie ook is. 

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige implementatie en instellen en beheer op afstand.

Laatste nieuws

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor uw branche gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief