Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Gewijzigde openingstijden gedurende de feestdagen

Tussen Kerst en Oud & Nieuw, vanaf maandag 25 december t/m maandag 1 januari zijn wij gesloten.


»

Business Development Manager voor de Belgische markt

Krijg jij energie van het verder ontwikkelen van ons bestaande dealernetwerk én het verkennen van andere markten in België? Ga je graag de uitdaging aan om na een gedegen inwerktraject en met volledige ondersteuning vanuit Nederland zelfstandig nieuwe accounts voor ons te winnen?

Bij gebleken succes zal Adésys uiteindelijk een vestiging in België opzetten waarin je een leidende rol kunt vervullen. 

Interesse in de uitdaging? Lees verder 

»

Trots op onze partners!

Adésys is altijd trots op haar partners. Nu kregen 2 van onze partners ook verdiende erkenning voor hun innovatie in hun eigen specialisme. 

»

De stekker uit ISDN

KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN. Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN voor bijvoorbeeld de alarmering. Deze verbindingen zullen niet meer werken na 1 september 2019. Lees meer over de uitfasering van ISDN op de website van KPN.

Heeft u een een Octalarm-T ISDN uitvoering? Lees dan verder.

»

Installatie Vakbeurs in Hardenberg

Dit jaar neemt Adésys deel aan de 18e editie van de Installatievakbeurs in Hardenberg. We mochten de eerste dagen al veel bezoekers ontvangen en hebben al bijzonder leuke gesprekken gevoerd. 

Bent u op de beurs de komende dagen? Loop eens langs in hal 3!

De hoofdprijs is uitgereikt!

"Wat vindt u eigenlijk?"

We trapten in juni van dit jaar het klanttevredenheidsonderzoek af met deze belangrijke vraag. We zijn dankbaar dat veel van onze klanten de tijd hebben genomen deze vraag te beantwoorden. Dit jaar maakten de deelnemers kans op mooie prijzen. 

De winnaar van de hoofdprijs is Ysbrand de Boer, Engineer bij YP Your Partner. 

»

De winnaars zijn bekend!

Het klanttevredenheidonderzoek is inmiddels afgerond en de winnaars hebben per email bericht ontvangen over hun prijs.

Er hebben meer mensen de tijd en moeite genomen deel te nemen dan we vooraf hadden durven hopen. We zijn alle deelnemers erg dankbaar voor de waardevolle terugkoppeling over onze producten en dienstverlening.

»

Bezoek ons op Installatievakbeurs in Hardenberg

De 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg gaat weer plaatsvinden op 12, 13 en 14 september en wij zijn erbij!»

Wat vindt u eigenlijk?

Alle medewerkers van Adésys zetten zich dagelijks in om u te kunnen voorzien van de meest betrouwbare en innovatieve alarmeringsoplossingen. Maar hoe goed vindt u ons hierin?

Eens per jaar vragen wij onze klanten hoe zij ons waarderen op verschillende onderdelen. Dit jaar willen wij u ook vragen deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Het onderzoek kost u slechts 5 minuten van uw tijd én u helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. 


»

De oplossing voor remote toegang tot Priva - HX en Blue ID gebouwbeheersystemen

Verbindingen met Priva gebouwbeheersystemen worden traditioneel gemaakt middels analoge belmodems over vaste lijnen of GSM-modems. Door de digitalisering van het vaste telefoonnet werden modemverbindingen al steeds moeilijker. De oplossing werd het plaatsen van een GSM modem.

Nu beëindigt KPN echter de ondersteuning van de GSM data dienst, het zogenaamde CSD. Hierdoor zijn gebelde dataverbindingen over het GSM-net binnenkort óók niet meer mogelijk. Andere telecomproviders zijn al gestopt met de ondersteuning of volgen spoedig. Deze GSM modems worden daarmee onbruikbaar!

Lees hier verder over de oplossing die Adésys samen met Rensen Regeltechniek ontwikkelde

»

Koeltechnische installateurs passen de Weblogger toe om de serviceverlening naar hun klanten te optimaliseren

Helaas gebeurt het regelmatig bij uw klanten dat de deur van de koel of vriescel onbedoeld open blijft staan of dat spanningsuitval niet wordt opgemerkt. Het gevolg is een forse schade doordat de opgeslagen waren niet meer bruikbaar zijn. Door het toepassen van de SVL Weblogger is dit verleden tijd en ontstaat zelfs de mogelijkheid om lange termijn temperatuurregistratie direct te regelen.

»

Adésys vernieuwt Octalarm-IP alarmmelders met 3G GSM-module

De Octalarm-IP is een alarmmelder die technische alarmen uitbelt naar verantwoordelijke personen. Dit doet de melder via het vaste telefoonnet of via de ingebouwde GSM module over het 2G-GSM netwerk. Dit 2G-netwerk zal echter eind dit jaar in een aantal landen gaan verdwijnen.

»

iSii + ARA-pro: Betrouwbare afhandeling en registratie iSii alarmen

Hoogendoorn Growth Management en Adésys introduceren het nieuwe alarmregistratie- en afhandelingssysteem iSii + ARA-Pro. Deze software biedt grote kwekerijen met meerdere locaties en iSii procescomputers meer gemak en extra zekerheid bij alarmafhandeling. 

»

Adésys introduceert de SV-productlijn op de WoTS beurs

Alarmeren, dataloggen en communiceren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze compacte M2M oplossing verbindt u met uw bedrijfsprocessen, waar ook ter wereld.   

»

Waterschap Brabantse Delta kiest weer voor Adésys

De zeventien zuiveringsinstallaties en meer dan tachtig rioolgemalen in het werkgebied van het Waterschap Brabantse Delta worden gestuurd en gemonitord op afstand. Bij rioolgemalen en zuiveringsinstallaties is beheer op afstand al volledig ingeburgerd. 

»

De Severa Webmeter ingezet bij Tata Steel te IJmuiden

Op de fabriek in IJmuiden worden grote kranen gebruikt voor transport. Koeling van deze kranen is heel belangrijk, daar hangt veel van af. Bcool klimaatbeheersing is daarvoor verantwoordelijk. Zij plegen periodiek onderhoud op deze systemen. Het nadeel van onderhoud plegen is echter dat de machine stilgelegd moet worden, met alle gevolgen voor het productieproces.

»

Pagina nummers