Ga direct naar de inhoud.

Showcases: enkele specials uitgelicht

Naast de slimme producten en diensten voor meten, alarmeren en verbinden in kritische tot zeer kritische bedrijfsprocessen, hebben we de afgelopen 35 jaar voor een aantal grote partijen specials mogen ontwikkelen: maatwerk elektronica voor IoT (Internet of Things)

 

Ontwikkeling SVM-X56: hoe we Priva systemen zijn gaan beheren via internet

In 2016 ontstond een opmerkelijk initiatief tussen Rensen Building Environments en Adésys om een oplossing te vinden voor het op afstand beheren van Priva installaties. Traditioneel werden deze installaties uitgelezen en beheert via belmodems. Deze techniek is door de digitalisering van de telefoonnetten steeds moeilijker te handhaven. Priva systemen zoals de HX lijn laten zich echter niet zomaar overzetten naar beheer via internet. De doelstelling was een oplossing te vinden die plug & play het belmodem zou vervangen.

lees meer

Het verhaal achter de elektronica in de praatpalen

Omdat praktisch iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft, is het praatpalen netwerk inmiddels ontmanteld. De palen zijn verwijderd en verkocht aan bedrijven en particulieren.

Adésys heeft jaren geleden de printplaat voor deze palen gemaakt. We vonden het dan ook heel leuk te zien hoe deze palen een nieuwe bestemming kregen. Inmiddels hebben veel van de nieuwe eigenaren Adésys gevraagd voor hulp bij het wijzigen van het telefoonnummer dat wordt gebeld zodra men op de hulpvraagknop drukt. We hebben hiervoor de insteltool en handleiding online beschikbaar gesteld. Voor het programmeren heeft u een seriële kabel nodig.

Insteltool  Handleiding NB: Er wordt geen telefonische ondersteuning gegeven omdat dit ondoenlijk is

 

Benieuwd naar de showcase van deze special?

lees meer