Over ons: Adésys in een notendop

Adésys is een fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten voor meten, alarmeren en verbinden in kritische bedrijfsprocessen. In 1983 ontstond Adésys toen wij een innovatieve oplossing voor de tuinbouwsector en intensieve veehouderij ontwikkelden. Inmiddels is Adésys naast deze markten ook actief in de waterwereld, koelsector, gebouwbeheer en industrie. Kortom overal waar slimme producten nodig zijn voor meten, alarmeren en verbinden.

Naadloze aansluiting

Onze zeer gemotiveerde medewerkers werken hard om de slimste en meest zinvolle producten te creëren voor kritische bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf, zo kunnen wij onze ervaring, expertise en middelen optimaal inzetten in de ontwikkeling en productie van onze producten. Het geeft ons de flexibiliteit niet alleen te voldoen aan strenge eisen, we kunnen ook klant-specifieke aanpassingen maken die onze producten werkelijk naadloos kunnen laten aansluiten.

icon-veilig-en-betrouwbaar Veilig en betrouwbaar

  1. 'In control' door inzicht in uw processen
  2. Redundante alarmering
  3. Ingebouwde noodvoeding

icon-flexibel Flexibel

  1. Maatwerkoplossingen mogelijk voor specifieke situaties
  2. In-house ontwikkeling en eigen productie

 

icon-gebruiksvriendelijk Gebruiksvriendelijk

  1. Eenvoudige implementatie
  2. Instellen en beheer op afstand
  3. Wereldwijd inzetbaar

icon-servicegericht Servicegericht

  1. Reparatie en helpdesk gedurende product levenscyclus (van 10 jaar)
  2. Handleidingen en gratis instel software op website beschikbaar

Onze producten bestellen en installeren

Het plaatsen en instellen van onze producten zijn een heel belangrijk onderdeel in het verkrijgen van veilige en betrouwbare alarmering. Wij leveren onze producten in de regel dan ook via ons netwerk van elektrotechnische installatiebedrijven en handelsfirma's, onze partners. Zij installeren de producten en maken de benodigde instellingen. Om het bestellen van onze producten en accessoires zo eenvoudig mogelijk te maken is een webshop beschikbaar. 

Eindgebruikers met een eigen technische dienst kunnen ervoor kiezen producten direct aan te schaffen via onze webshop.  Wij willen met klem benadrukken dat alarmering een zeer belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Onze producten beveiligen het functioneren van één of meerdere technische processen die cruciaal zijn voor uw bedrijf. Installeren van onze producten is een vak, neem daarom contact met ons op als u twijfelt of de installatie lukt. 

Speciaal voor ons partnernetwerk hebben wij een partner portaal waarin exclusieve informatie wordt gedeeld met deze partners. Bent u nog geen partner en wilt u dat worden? Meld u dan aan als partner.

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor uw branche gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief