Over Ons

Adésys is, als fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten om te meten, alarmeren en verbinden in kritische tot zeer kritische bedrijfsprocessen. Adésys ontstond in 1983 met de ontwikkeling van een innovatieve oplossing voor de tuinbouwsector en intensieve veehouderij. Ondertussen is Adésys naast deze sectoren ook actief in de waterwereld, koelsector, gebouwbeheer en industrie. Kortom, overal waar er behoefte is aan slimme meet-, alarm- en verbindingsoplossingen.

 

Naadloze aansluiting

Onze 30, zeer gemotiveerde, medewerkers werken hard om de slimste en meest zinvolle producten te creëren voor kritische bedrijfsprocessen.  Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf, waardoor onze ervaring, expertise en middelen optimaal ingezet kunnen worden.  Het geeft ons de flexibiliteit om te kunnen voldoen aan strenge eisen, en om tegelijkertijd klantspecifieke aanpassingen te maken die onze producten werkelijk naadloos doen aansluiten.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

De installatie en instelling van onze producten hebben een belangrijk aandeel in het verkrijgen van veiligheid en betrouwbaarheid. Meestal worden onze producten dan ook geleverd via ons netwerk van elektrotechnische installatiebedrijven en handelsfirma's.

Speciaal voor dit partnernetwerk hebben wij een partner-login waarin exclusieve informatie met onze partners wordt gedeeld. Bent u nog geen partner, maar wenst u dat wel te worden? Contacteer ons dan.

Bestellen en installeren

Adésys levert haar producten meestal via haar netwerk van elektrotechnische installatiebedrijven en handelsfirma's, onze partners. Zij installeren en maken de benodigde instellingen.  

Eindgebruikers met een eigen technische dienst kunnen kiezen voor direct aanschaffen . Maar we willen met klem benadrukken dat alarmeren een zeer belangrijk onderdeel is van uw bedrijf. Onze producten beveiligen één of meerdere cruciale technische processen. Installeren van onze producten is een vak, neem daarom contact met ons op als u twijfelt. 

Bent u nog geen partner en wilt u dat worden? Neem contact met ons op. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!