Nu ook app alarmering via 'Adesys Alarm'

Met de gratis app ‘Adesys Alarm’ op uw smartphone heeft u altijd en overal direct inzicht in de status van uw (gekoppelde) melders, kunt u uw (gekoppelde) melders instellen en beheren op afstand en kunt u alarmen eenvoudig accepteren met bijvoorbeeld uw vingerafdruk, uw irisscan of uw smartphone unlock code (afhankelijk van de mogelijkheden van uw smartphone).

Meer dan alleen ontvangen van alarmen

De alarm management app voor de Octalarm-Touch maakt het bewaken van kritische processen eenvoudiger:

  1. Status kritische processen altijd bij de hand
  2. Instellingen eenvoudig aangepast: beheer en configureer apparaten vanaf uw telefoon
  3. Accepteer alarm oproepen direct vanuit de app

Status kritische processen altijd bij de hand en instellingen eenvoudig aangepast

Al uw gekoppelde apparaten zijn te bekijken en te configureren. De actuele status van alle ingangen zijn per apparaat live te volgen. Snel op afstand een instelling aanpassen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Accepteer alarm oproepen direct vanuit de app

Ontvang notificaties van alarmen direct op uw mobiele telefoon, gebruik de app om alarmen te beoordelen en te accepteren. Met deze app kunt u alarmen ontvangen met hoge prioriteit. De in de Octalarm-Touch als kritisch aangevinkte alarmen maken altijd geluid, ook als de telefoon op stil staat. Zo voorkomt u schade en productieverlies.

Download de app

logo app store met link naar app Adesys Alarm    logo google play met link naar app Adesys Alarm

Voor gebruik van de app is een portal.octalarm.com account nodig. Voor alarm notificaties is Octalarm-Touch software 2.2.0 of hoger benodigd.

Software update Octalarm-Touch voor alarm notificatie

Voor alarm notificaties is Octalarm-Touch software 2.2.0 of hoger nodig. Deze is vanaf vandaag voor alle melders in het veld beschikbaar gesteld (nieuwe melders worden automatisch met de nieuwe software uitgeleverd).

Gebruikers kunnen de update zelf uitvoeren zodra op de display van de alarmmelder de melding “er is nieuwe software beschikbaar” verschijnt. Het update proces is veilig en duurt ca. 15 seconden, waardoor de alarmering niet lang wordt onderbroken.

De nieuwe functies zijn opgenomen in de handleiding: Download Octalarm-Touch handleiding.

Aanvulling 25-06-2024

Nieuwe online omgeving 'Octalarm Documents'

Vandaag publiceerden wij Octalarm Documents: een geheel nieuwe online omgeving voor alle typen Octalarm alarmmelders (Touch | Pro | ARA).

Lees meer over deze omgeving

Terug naar overzicht