Eenvoudig en secuur wisselende (storings)diensten instellen op uw Octalarm alarmmelder(s)

Verandert u elke week uw bellijsten in de Octalarm alarmmelder? Of koppelt u telkens een andere bellijst aan uw alarm ingang? Is 1 weekschema niet voldoende voor de opvolging van uw alarmen? Of wilt u meer flexibiliteit voor het inroosteren van uw servicemonteurs bij alarmen? De module dienstrooster voor Octalarm alarmmelder(s) biedt dé oplossing!

Zoals u wellicht weet werken de Octalarm alarmmelders met 1 standaard weekschema. Maar in de praktijk komen tal van situaties voor waarbij 1 weekschema niet voldoende is. Bijvoorbeeld als de ene storingsafdeling andere werktijden heeft dan de andere storingsafdeling. Of storingsmonteurs of servicemensen werken in wisselende diensten, waardoor u continue bellijsten aanpast of andere oproeplijsten koppelt aan de alarmingangen. Dit is erg bewerkelijk met kans op fouten.

Speciaal hiervoor ontwikkelde wij de module dienstrooster: een aanvullende softwaremodule die u via een aangekochte licentie op uw Touch of Touch Pro installeert. Met deze module stelt u voor een langere periode wisselende storingsdiensten eenvoudig in met een laptop of pc.

  1. Eenvoudig inplannen van storingsmonteurs of servicemensen
  2. Wekelijkse wijzigingen in bellijsten zijn niet meer nodig
  3. Vakanties vooraf in te plannen
  4. Ziekmeldingen in de ochtend simpel verwerkt met 1 vinkje - uitbreiding in een latere versie
  5. Gaten in rooster in één oogopslag zichtbaar
  6. Continuïteit van de alarmering is gewaarborgd

Meer informatie over de module dienstrooster?

Ga naar de product pagina 

Licentie activeren?

Bel of mail met ons team; zij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht