Fancom nu toegewijd businesspartner van Adésys

Fancom – met wereldwijd een leidende positie in het verbeteren van stalprocessen voor varkenshouders, pluimveehouders en champignontelers – en Adésys zijn businesspartners geworden. Fancom heeft de Octalarm-Touch alarmmelder aan haar leveringsprogramma toegevoegd. Deze vormt een prachtige aanvulling op hun besturingsproducten. Op 14 april was de salesafdeling van Fancom bij ons te gast voor een cursus en op 19 april is de technische staf van Fancom getraind in Panningen. Een samenwerking om trots op te zijn!

Win-win samenwerking

De trainingen waren de interne aftrap van de samenwerking. Beide Fancom teams zijn door Adésys medewerkers klaargestoomd om de noodzaak van alarmeren bij technische installaties en het gebruik van de Octalarm-Touch over te brengen aan de wereldwijde Fancom dealers.

Via de samenwerking met Adésys heeft Fancom haar diensten uitgebreid met een veilige en betrouwbare alarmeringsoplossing die volledig aansluit aan de hoge eisen die zij aan hun producten stellen.

Met businesspartner Fancom hebben we indirect toegang tot een internationaal dealernetwerk in de intensieve veehouderij en champignonkweek. Via dit netwerk zal de wereldwijde inzet van de Octalarm-Touch alleen maar groeien.

Fancom verwacht hun dealers in de aankomende 4 maanden verder te informeren. Tijdens hun deelname aan VIV Europe 2022 (31 mei t/m 2 juni; jaarbeurs Utrecht) presenteren zij de alarmeringsoplossing aan bezoekers uit de intensieve varkens- en pluimveehouderij.

Toekomstige stappen

De samenwerking blijft niet bij het inzetten van de Octalarm-Touch. Gedurende dit jaar wordt de koppeling tussen de Octalarm-Touch Pro en de Fancom besturingsproducten ontwikkeld. Naar verwachting kunnen de Fancom dealers dan vanaf begin 2023 ook netwerk gestuurd alarmeren aanbieden.

Terug naar overzicht