Netwerk gestuurd alarmeren nu mogelijk met de nieuwe Octalarm-Touch Pro

Speciaal voor technische installaties die grote aantallen alarmen via een gescheiden netwerkinterface moeten kunnen uitmelden is de Octalarm-Touch Pro ontwikkeld. Naast veilig en betrouwbaar alarmeren via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken beschikt de Octalarm-Touch Pro over een extra ethernetpoort en de Adésys standaard ‘Octalarm Link’ (JSON REST API) voor netwerk gestuurd alarmeren.

Icon Ethernet poort 0 Icon Ethernet poort 1 Gescheiden netwerkinterfaces voor extra veiligheid

De Octalarm-Touch Pro heeft twee ethernet poorten. Hierdoor is het mogelijk de alarmmelder tegelijkertijd volledig gescheiden met zowel een technisch netwerk (Eth1) als met een bedrijfsnetwerk/publiek netwerk (Eth0) te koppelen.

Icon Octalarm Link Netwerk gestuurd alarmeren voor uitmelden grote hoeveelheden alarmen

Netwerk gestuurd alarmeren is het uitsturen van alarmen van (technische) systemen binnen een eigen netwerk. Denk hierbij aan voer- en klimaatcomputers in de intensieve veehouderij, klimaatcomputers in de tuinbouw, SCADA systemen in de waterwereld of elke andere procescomputer voor kritische technische processen. Uw technisch systeem koppelt u eenvoudig met de Octalarm-Touch Pro via ‘Octalarm Link’ (JSON REST API).

Octalarm-Touch Pro in de praktijk

Vooral in de waterwereld is veilig alarmeren via een volledig gescheiden netwerkinterface belangrijk. Voor WMD Drinkwater BV, waar wij de eerste Octalarm-Touch Pro mochten afleveren, was met name het uitmelden naar semafoons via SOAP en API een reden om over te stappen op de Octalarm. Door juist nu al voor de Octalarm-Touch Pro te kiezen zijn ze verzekerd van een veilige afhandeling van kritische alarmen, voor nu en in de toekomst!

Meer informatie Octalarm-Touch Pro

Download product flyer

Terug naar overzicht