Netwerk gestuurd alarmeren vanuit VEC computerbesturingssysteem van Dutch Mushroom Projects nu mogelijk

Het geavanceerd computergestuurd controlesysteem voor de compostbereiding en champignonteelt van Dutch Mushroom Projects (DMP) kan nu rechtstreeks via de Octalarm-Touch Pro netwerk gestuurd alarmeren. DMP is hiermee de eerste leverancier die via Octalarm Link (JSON REST API) hun procescomputer gekoppeld hebben aan de alarmmelder.

Het DMP VEC computerbesturingssysteem voor compostbereiding en champignonteelt wordt algemeen beschouwd als het meest geavanceerde computersysteem in de industrie en is ontworpen om het gehele bedrijfsproces van fase 1, via fase 2/3 tot en met de teelt te besturen. De VEC-41 is de nieuwste generatie computers die gebruik maakt van de modernste technologie en daarmee een goede aansluiting heeft met de Octalarm-Touch Pro.

Meer informatie VEC computersystemen (in het Engels)

Alarmeren via Octalarm Link (JSON REST API) maakt het mogelijk om grote hoeveelheden alarmen uit te melden. De beschikbare details van de alarmen vanuit het DMP VEC systeem worden doorgezet als spraakbericht, app alarmering, sms- of semafoonbericht. De grote hoeveelheden alarmen zijn met bijbehorende prioriteit te groeperen in alarm categorieën. Aan elke categorie wordt vervolgens een afhandeling gekoppeld. Zo is de Octalarm-Touch Pro alarmmelder vanuit het VEC computer systeem eenvoudig en geautomatiseerd geconfigureerd via de REST API.

Meer informatie Octalarm-Touch Pro

Terug naar overzicht