Met trots presenteren wij ons nieuwe vlaggenschip in kritische alarmering: de Octalarm-Touch

Met trots lanceert Adésys vandaag de verkoop van haar nieuwe vlaggenschip in kritische alarmering: de Octalarm-Touch. Deze 5e generatie Octalarm bevat de nieuwste technieken. Hierdoor wordt het mogelijk om veilig en betrouwbaar te alarmeren via de (sterk veranderende) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

De Octalarm-Touch is een alarmmelder voor het bewaken van kritische technische processen. Zodra er een storing in het proces is, start de Octalarm-Touch de alarmoproepen. Het alarm komt altijd aan doordat intelligente alarmeringssoftware is gecombineerd met 3 lijnen voor het uitbellen: PSTN (analoge lijn), VoIP/SIP en GSM. De Octalarm-Touch is hiermee dé oplossing voor het verdwijnen van ISDN lijnen.

Dit nieuwe vlaggenschip in kritische alarmering werd eind maart tijdens twee evenementen aan verzekeraars en installateurs in de tuinbouw en intensieve veeteelt gepresenteerd. De nieuwe Octalarm werd met grote belangstelling ontvangen. De eerste pré-orders zijn al genoteerd; levering wordt vanaf eind april verwacht.

Adésys is met 4 decennia ervaring dé specialist in het vakgebied telefonische alarmering. Als fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten voor meten, alarmeren en verbinden, ontzorgt zij haar klanten door de kritische tot zeer kritische bedrijfsprocessen te bewaken.

Meer informatie Octalarm-Touch

Terug naar overzicht