Sneak preview productontwikkeling aan Technet Delft leden

Wat komt er allemaal kijken bij een productontwikkeltraject?  Welke uitdagingen kwamen de engineers tegen in de 15 manjaar die dit gekost heeft? Tijdens de maandelijkse Technet Delft bijeenkomst van dinsdagavond 19 februari stond de productontwikkeling van Adésys in 'the spotlights'. Aanwezige leden kregen een sneak preview van de nieuwe wereldstandaard voor technische alarmering. 

Een eerste tip van de sluier

De officiële lancering, van deze in huis ontwikkelde nieuwe wereldstandaard voor technische alarmering, is pas begin april. Natuurlijk wordt er bij deze productontwikkeling nauw samengewerkt met verzekeraars en installateurs uit verschillende markten. Daarnaast zijn de ontwikkelingen in de telecom nauwlettend gevolgd. Zo zijn er oplossingen gevonden om
  • analoge telefoonlijnen te vervangen door IP en VoIP
  • veilige koppelingen met clouddiensten te maken
  • de gebruikerservaring op Apple niveau te houden

Het was een enerverende avond vol interactie, waarbij de kritische blik van mede-techneuten zeer werd gewaardeerd.

Regionaal kennisnetwerk Technet faciliteert onderlinge samenwerking en informele hulp

Technet is het kennisnetwerk van hightech bedrijven en instellingen uit de regio Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer. Door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten voorziet Technet in de doorlopende behoefte aan een hecht relatienetwerk en een goede kennisinfrastructuur. Gezelligheid en uitwisseling van technische kennis staan daarbij voorop. Door de regelmaat van de bijeenkomsten leert men elkaar in de loop der jaren beter kennen. Dit faciliteert onderlinge samenwerking en informele hulp.

Terug naar overzicht