Stolze Nr 1 TOUCH verkoper 2019!

Verwonderd reageerden Menno Ruigrok (links op foto) en Roel Gruwel (rechts op foto) van Stolze toen hun vaste contactpersoon van Adésys, Danny Broeshart (midden op foto), hen verraste met een overheerlijke taart in de vorm van een Octalarm-Touch. Met de hoogste afname Octalarm-Touch alarmmelders sinds de lancering in april, is Stolze de nr. 1 TOUCH verkoper 2019!

"De bestelde alarmmelders zijn met name ingezet voor vervanging bij bestaande relaties. Door het uitfaseren van ISDN zijn onze relaties genoodzaakt over te stappen op alarmmelders met de nieuwste technieken. Met de Octalarm-Touch zijn zij hiervan verzekerd", vertellen Menno en Roel. Alle melders zijn in de Benelux geïnstalleerd en met name in Nederland. Ook voor volgend jaar zien zij naar aanleiding van de telecom netwerk wijzigingen nog veel mogelijkheden. Zodra ‘instellen op afstand’ is geïmplementeerd, wordt de alarmmelder ook interessant voor veel van hun buitenlandse relaties. Deze feature komt beschikbaar bij de eerstvolgende release, welke we in januari 2020 verwachten vrij te kunnen geven.

Er was geen specifieke actie uitgezet onder de installateurs, maar Adésys wilde de nr. 1 TOUCH verkoper toch in het zonnetje zetten. Op deze manier willen we Stolze bedanken voor de samenwerking van de afgelopen periode. Op naar een succesvol 2020!

Terug naar overzicht