Vervang uw oude alarmmelders

Weet u hoe lang uw telefoonkiezer er al hangt? 5 jaar? 10 jaar? Ergens sinds het begin der tijden? Het antwoord is vaak schokkend.

De meeste ondernemers weten niet exact hoe oud de melder al is. Vaak wordt de leeftijd van die apparaten ontdekt als het stuk is en ter reparatie naar ons in Wateringen wordt gestuurd. Regelmatig wordt het ook door de adviseur van de verzekeraar vastgesteld als zij bijvoorbeeld een aanvraag voor een verstikkingschadeverzekering in behandeling nemen. 

Gemiddeld zijn deze apparaten wel 15 jaar oud!

We constateren zelfs uitschieters naar 25 jaar oude melders.  "Hoewel we trots zijn dat onze melders zo robuust zijn dat ze de tand des tijds doorstaan, realiseren wij ons tegelijkertijd dat juist deze melders minder betrouwbaar zijn dan ooit. De elektronische onderdelen van de printplaat of componenten slijten en deze apparaten missen aansluiting met de technologie van tegenwoordig.  De kans op storing neemt toe  en na verloop van tijd wordt het onmogelijk te voorspellen wanneer zij falen. Deze oude melders garanderen daarom geen betrouwbare alarmdoormelding meer en dat is geen optie." 

Vervanging beschikbaar

In de afgelopen jaren heeft Adésys haar productlijnen verder ontwikkeld. Steeds als er grote ontwikkeling zijn, in ICT, telecom, techniek of de sectoren waarin wij actief zijn, die vragen om aanpassing van onze producten hebben wij een nieuwe generatie ontwikkeld.  

Op deze website staan onze producten  (en accessoires) en ook de oudere producten. Op die laatste pagina vindt u ook de vervangende producten voor uw oude melder. Deze zijn veelal eenvoudig inwisselbaar, maar soms vragen veranderingen in uw onderneming of situatie een heroverweging voor alarmering. Neem daarom contact op met uw vaste installateur of met één van onze medewerkers. 

Terug naar overzicht