U kunt uw Octalarm-IP alleen uitbreiden met een GSM module als het een A- lijn Octalarm IP is. Dit vindt u op de voorzijde aan de linkerkant van de Octalarm.  Verder is het noodzakelijk dat de alarmmelder aan internet en het ACC gekoppeld is

Na het plaatsen van de module neemt u contact op met Adésys (voer geen software update uit direct na het plaatsen! Dit zal de melder anders permanent beschadigen). Neem contact op met de serviceafdeling van Adésys zodat de typewijziging via het ACC kan worden doorgevoerd. Het plaatsen van de GSM module staat uitgebreid beschreven in de Octalarm-IP handleiding.

Omdat een stabiele verbinding met internet zeer belangrijk is raden we aan de upgrade bij Adésys zelf te laten uitvoeren. Dit duurt ongeveer een uurtje. U bent dan verzekerd van een veilige en betrouwbare alarmkiezer.

Neem contact op