Onze producten worden zonder SIM kaarten geleverd.

De Octalarm-IP met GSM-module wordt zonder SIM-kaart geleverd.

De SIM-lade voor het plaatsen van de SIM bevindt zich op de GSM-opsteekprint naast de antenneaansluiting. Plaats de SIM-kaart met de koperen contacten naar beneden en de uitsparing aan de rechterzijde, zoals aangegeven op de print. Druk hierbij de kaart licht naar beneden zodat de contactveertjes iets in-veren en daarmee de lade voor de kaart vrijmaken.

De SIM-lade is alleen geschikt voor mini-SIM (2FF) kaarten.

Prepaid SIM-kaarten

Het toepassen van Prepaid SIM-kaarten in GSM-alarmmelders wordt sterk ontraden. De apparatuur is niet geschikt om het saldo (lees: beltegoed) van de SIM-kaart te controleren of aan te vullen (lees: opwaarderen). Bij een ontbrekend saldo stopt de alarmering, wat mogelijkerwijs leidt tot schade.
Tevens is de functionaliteit van een Prepaid SIM-kaart beperkter dan bij een abonnementsvorm.

Terug naar overzicht