(Update pagina: 28-06-2023)

Prijslijsten

Enkele prijslijsten per juli 2023 aangevuld met nieuwe producten en/of diensten

Ondanks dat er veel gaande was in de wereld van elektronica en prijzen onder druk stonden, hadden we besloten de prijzen per januari 2023 niet te verhogen. Ook al is de situatie (nog) niet gewijzigd, voeren we nu medio 2023 geen prijsverhogingen door. We vertrouwen hiermee de markt in deze roerige tijden tegemoet te komen.

Door verschillende productontwikkelingen hebben we echter enkele prijslijsten aangevuld met nieuwe producten en/of diensten.

Octalarm-Touch en Octalarm-Touch Pro

Voor de producten Octalarm-Touch en Octalarm-Touch Pro zijn de prijslijsten aangevuld met:

 1. de module dienstooster (SW-Duty en/of SW-Duty XL)
 2. meerdere abonnementsvormen voor Octalarm Connect
  1. Octalarm Connect: GSM en VoIP/SIP bellen voor contact gestuurde alarmmelders
  2. VoIP only: VoIP/SIP bellen voor contact gestuurde alarmmelders
  3. Octalarm Connect XL: GSM en VoIP/SIP bellen voor netwerk gestuurde alarmmelders (met Octalarm Link)
  4. VoIP only XL: VoIP/SIP bellen voor netwerk gestuurde alarmmelders (met Octalarm Link)
 3. Octalarm Link (JSON REST API) voor netwerk gestuurd alarmeren

De prijsstelling van de Octalarm-Touch Pro is, door het los beschikbaar stellen van Octalarm Link (JSON REST API), naar beneden bijgesteld. Hierdoor is de keuze ontstaan de Octalarm-Touch Pro contact gestuurd of netwerk gestuurd in te zetten.

ARA-Pro Next

Voor ARA-Pro Next is een definitieve prijslijst beschikbaar. Uit ervaring blijkt dat wij meer informatie over uw bedrijfsproces nodig hebben om te beoordelen of ARA-Pro Next hiervoor de beste oplossing is. Daarom raden wij u voor het bestellen van een ARA-Pro Next systeem aan contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Bel ons verkoop team

Download prijslijsten PER PRODUCT

De Modalarm-IP is door een kleine restvoorraad en het niet meer kunnen inkopen van alle componenten nog maar zeer beperkt leverbaar. Daarnaast is de levensduur van deze melder beperkt door wijzigingen in de telecomnetwerken. Wij hebben dan ook besloten de Modalarm-IP niet meer te produceren. Mocht u interesse hebben in de aanschaf van (een deel van) de rest voorraad, raden wij u aan contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Zij maken graag een offerte op maat voor u.

Download prijsoverzicht (in XLSX) ALLE PRODUCTEN

Wij ontvangen regelmatig een verzoek om onze prijzen in xlsx-format beschikbaar te stellen, zodat u als installateur deze automatisch in uw eigen systeem kunt uploaden. Hiervoor is onderstaand bestand ontwikkeld. Per product is een aparte werkmap aangemaakt met de betreffende artikelen. Op de laatste werkmap vind u een overzicht van al onze artikelen (TER INFO: service en reparatie artikelen zijn hierbij niet opgenomen. Hiervoor verwijzen wij u naar onderstaande pdf-bestanden).

De vetgedrukte producten zijn er bij gekomen dan wel daar is de prijsstelling aangepast.

Service en reparatie

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten die u met Adesys B.V. aangaat zijn de Metaalunievoorwaarden (2019) van toepassing: Download in Nederlands

Voor de all in dienst Octalarm Connect gelden aanvullende algemene voorwaarden: Download algemene voorwaarden Octalarm Connect