"Door eenvoudig storingsanalyses te kunnen maken kunnen wij onze klanten overtuigen van het belang van verbetersuggesties en zeker ook de noodzaak van ons systeem."

Product: SVL Weblogger

Branche: Maakindustrie

Bescherming van mens en milieu 

Buveco Gasdetection BV is al meer dan 30 jaar fabrikant van gasdetectie instrumenten en systemen. Zij zijn zelf fabrikant van deze oplossingen en verkopen, adviseren, verhuren en verrichten onderhoud aan deze gasdetectie systemen en draagbare gas detectoren. Deze worden toegepast in een groot aantal branches zoals de olie en gas- en chemie sector, food, drink- en afvalwater sector, maar ook in de scheepvaart en logistiek.

Severa-Webmeter-in-meterkast-voor-dataloggen-industrieIn al deze sectoren zijn de klanten van Buveco verplicht te voldoen aan verschillende veiligheids- en milieueisen. Zowel de koop- als de huursystemen worden daarom uitgerust met de SVL Weblogger, zodat men kan voldoen aan de wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit bijvoorbeeld de Arbowet, de wettelijke grenswaarden en bijvoorbeeld PGS normen.

Inzicht is noodzaak

Edwin Menke, Sales Manager bij Buveco legt uit waarom voor de SVL is gekozen: “De SVL voorziet niet alleen in naleving van deze regels, maar geeft werkelijk inzicht in de situatie. Door de mogelijkheid terug te kunnen kijken na een gasalarm en eenvoudig storingsanalyses te kunnen maken, kunnen wij onze klanten overtuigen van de noodzaak van een gasdetectie systeem of van gesuggereerde verbeterpunten. Deze tool helpt ons motto ‘better safe than sorry’ kracht bij te zetten.”

Instellen en visualisatie in de Cloud

De SVL Weblogger is op eenvoudige wijze in te stellen met een pc of laptop. Hiervoor is de gratis instelsoftware SV-prog te downloaden van de Adésys website.  Voor een stabiele verbinding wordt de SVL met de meegeleverde ethernetkabel verbonden met de pc. De SVL weblogger kan gekoppeld worden aan het web platform van Adésys.  Hierdoor heeft u altijd en overal toegang én inzicht in de actuele alarmen en meetwaarden uit uw processen.

Lees meer over de SVL 3G

Terug naar overzicht