Hoe meer mensen de oproep kunnen ontvangen, hoe groter de kans dat deze werkelijk doorkomt. De ervaring van Adésys leert dat minimaal 4 ontvangers in een oproeplijst voldoende zekerheid geeft dat een alarm doorkomt. Zorg er dus voor dat u voldoende personen in een oproeplijst opneemt.

wij adviseren GEEN voicemail aan te zetten bij telefoonnummers uit de oproeplijst.

Bij de Octalarm-Touch en de Octalarm-Touch Pro raden wij daarnaast aan de gratis app Adésys Alarm te installeren op uw smartphone. Naast het eenvoudig accepteren van een alarm met bijvoorbeeld uw vingerafdruk, uw irisscan of uw smartphone unlock code (afhankelijk van de mogelijkheden van uw smartphone), heeft u ook altijd en overal direct inzicht in de status van uw (gekoppelde) melders en kunt u uw (gekoppelde) melders instellen en beheren op afstand.

Daarnaast kunt u in de melder een alarm als 'kritisch' aanvinken. Bij een kritisch alarm stuurt de melder zelfs wanneer uw telefoon op nachtstand of vliegtuigstand staat, een melding via de app en weet u dus zeker dat een kritisch alarm u bereikt (push-alarmering).

Back to overview