Nieuwste alarmmelder in tuinbouw gekoppeld aan IIVO; Schenkeveld Schiphol eerste praktijkvoorbeeld

De IIVO van Hoogendoorn is de eerste klimaatcomputer in de tuinbouw waarmee ARA-Pro Next is gekoppeld. Kevin Kleijweg, Service Engineer Hoogendoorn, en Lodewijk Duymaer van Twist, manager engineering bij Adésys, blikken samen terug op de intensieve samenwerking bij het tot stand komen van de koppeling tussen IIVO en ARA-Pro Next. Arthur van der Meijs, Teelt manager Schenkeveld Schiphol, vertelt hoe het bij hen in de praktijk werkt.

"Door intensief te hebben samengewerkt, blijft de koppeling tussen de IIVO en ARA-Pro Next het beste van beide werelden bieden."

Twee op het oog verschillende dienstverleners hebben elkaar goed gevonden in het blindelings vertrouwen krijgen van telers en bedrijfsleiders in de tuinbouw. Net als wij, die onze ARA-Pro versie 5 vervingen voor de nieuwe ARA-Pro Next, koos tuinbouwtoeleverancier Hoogendoorn er voor om hun vertrouwde iSii compleet te vernieuwen door de IIVO. Beide partijen besloten dit zodat de betrouwbaarheid én de flexibiliteit op huidige en toekomstige technologie geborgd kon blijven.

Kevin Kleijweg, Service Engineer Hoogendoorn, en Lodewijk Duymaer van Twist, manager engineering bij Adésys, blikken samen terug op de intensieve samenwerking bij het tot stand komen van de koppeling tussen IIVO en ARA-Pro Next.

Lees meer over de totstandkoming van de koppeling

 

“De ARA-Pro Next die zorgt ervoor dat alle alarmen die in de IIVO binnenkomen uitgebeld worden naar de juiste personen. Het werkt erg naar wens.”

Schenkeveld Schiphol ging als één van de eerste ARA5 klanten over op ARA-Pro Next met een koppeling met de IIVO van Hoogendoorn. Arthur van der Meijs, Teelt manager, vertelt hoe de koppeling bij hen in de praktijk werkt.

Bekijk de referentie van Schenkeveld Schiphol

over ARA-Pro Next over de module dienstrooster

 

Aanvullende informatie

  1. ARA-Pro Next  
  2. Octalarm Link 
  3. Module dienstrooster
  4. Hoogendoorn | IIVO

Terug naar overzicht