Modalarm-T

De Modalarm-T serie is niet meer leverbaar. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor vervangingsadvies. 

Bewaakt u uw processen nog met een Modalarm-T?

Deze melder is misschien al meer dan 15 jaar oud en garandeert geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële en emotionele schade. Dat is natuurlijk geen optie!

Wat zijn de risico’s van oude melders?

Daarnaast is door telecomproviders al bekend gemaakt dat het 2G netwerk vanaf juni 2023 wordt uitgefaseerd en in april 2025 komt te vervallen. De Modalarm-T alarmeert dan alleen nog via een analoge lijn. Onze verkoopafdeling adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product. Dan alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

Neem contact op

Modalarm-T

Dit product wordt toegepast in

Een terugblik op de Modalarm-T

De Modalarm-T is een veelzijdige alarmmelder/modem combinatie. Er zijn 2 of 8 contactingangen beschikbaar voor het doormelden van storingen vanuit uw applicatie. Melding vindt plaats door een gesproken bericht of een tekstbericht naar een semafoon of GSM telefoon (SMS) of meldcentrale.

De RS232 poort maakt het mogelijk om variabele alarmteksten vanuit een PLC of PC door te zenden naar een semafoon of mobiele telefoon (SMS).

Gerelateerde producten

Modalarm-IP
Veelzijdige telemetrie melder in compacte DIN-rail behuizing voor procesbesturing, alarmering en datacommunicatie.