Severa Modem

De Severa is niet meer leverbaar. Deze uitvoeringen zijn opgevolgd door de SV-lijn, te weten door de SVM 4G Modem.

Bewaakt u uw processen nog met een Severa Modem?

Deze melder is misschien al meer dan 15 jaar oud en garandeert geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële schade. Dat is natuurlijk geen optie!

Wat zijn de risico’s van oude melders?

Daarnaast is door telecomproviders al bekend gemaakt dat het 2G netwerk vanaf juni 2023 wordt uitgefaseerd en in april 2025 komt te vervallen. Alle melders uit de Severa productlijn werken dan niet meer. Onze verkoopafdeling adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product. Dan alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

Bestel de SVM 4G modem

Severa Modem

Een terugblik op de Severa Modem

De Severa modem / sms alarmmelder stelt u in staat uw machines en installaties op afstand te beheren via het vaste of mobiele telefoonnet. Via het modem legt u contact met uw PLC op procescomputer ter plaatse. Door activering van de (maximaal 8) ingangen kunnen storingen door middel van een sms-bericht worden gemeld. Met de relaisuitgangen kunt u op afstand schakelen of uw applicatie resetten.

Gerelateerde producten

SVM 4G modem
Industriële 4G SVM modem sms/e-mail alarmmelder voor verbinding met applicaties in het veld.