Severa Steady Connect

De Severa is niet meer leverbaar. Deze uitvoeringen zijn opgevolgd door de SV-lijn, te weten de SVM 4G modem.

Bewaakt u uw processen nog met een Severa Steady Connect?

Deze melder is misschien al meer dan 15 jaar oud en garandeert geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële schade. Dat is natuurlijk geen optie!

Wat zijn de risico’s van oude melders?

Daarnaast is door telecomproviders al bekend gemaakt dat het 2G netwerk vanaf juni 2023 wordt uitgefaseerd en in april 2025 komt te vervallen. Alle melders uit de Severa productlijn werken dan niet meer. Onze verkoopafdeling adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product. Dan alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

Bestel de SVM 4G modem

Severa Steady Connect

Dit product wordt toegepast in

Downloads

Een terugblik op de Severa Steady Connect

GPRS modems worden in de industrie vaak ingezet op plaatsen waar lokale technische installaties verbonden moeten worden met een centrale procescomputer. De procescomputer wordt gebruikt voor het bedienen en uitlezen van die lokale processen. De Severa in GPRS uitvoering zorgde ervoor dat u u "always on line" was met uw applicaties in het veld. Met het unieke "auto log on" concept van de Severa werd de vaak complexe GPRS techniek terug gebracht tot standaard modemtechniek.

Gerelateerde producten

SVM 4G modem
Industriële 4G SVM modem sms/e-mail alarmmelder voor verbinding met applicaties in het veld.