Severa Webmeter

De Severa is niet meer leverbaar. Deze uitvoeringen zijn opgevolgd door de SV-lijn. Voor de Webmeter is de SVL 4G Weblogger in de plaats gekomen.

Bewaakt u uw processen nog met een Severa Webmeter?

Deze melder is misschien al meer dan 15 jaar oud en garandeert geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële schade. Dat is natuurlijk geen optie!

Wat zijn de risico’s van oude melders?

Daarnaast is door telecomproviders al bekend gemaakt dat het 2G netwerk vanaf juni 2023 wordt uitgefaseerd en in april 2025 komt te vervallen. Alle melders uit de Severa productlijn werken dan niet meer. Onze verkoopafdeling adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product. Dan alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

Bestel de SVL 4G Weblogger

Severa Webmeter

Dit product wordt toegepast in

Een terugblik op de Severa Webmeter

De Severa Webmeter is een compacte en eenvoudige GPRS datalogger die wordt gebruikt voor het weergeven van analoge meetwaarden en digitale statussen. De waarden en statussen kunt u op afstand bekijken via een beschikbare internetpagina genaamd meetcentrale.nl. De GPRS datalogger is hierbij een stand-alone applicatie waarop de meetwaarden rechtstreeks worden aangesloten.  

Gerelateerde producten

SVL Weblogger
Industriële 4G Weblogger die alarmeert bij overschrijdende grenswaarden.