SVL 3G Weblogger

De SV-lijn in 3G is niet meer leverbaar, behalve de SVL uitvoeringen met PT100 ingangen. De andere modellen zijn opgevolgd door de 4G versies: SVL 4G Weblogger.

Bewaakt u uw processen nog met een SVL 3G Weblogger?

Vanaf januari 2022 wordt het 3G netwerk NIET meer ondersteunt door de Telecom providers Vodafone en KPN. (T-Mobile stelt dat 3G wordt uigefaseerd maar heeft nog geen exacte deadline bekend gemaakt.) Onze alarmmelders hebben een automatische terugval naar 2G. Echter, doordat alle installaties met een 3G GSM module terugvallen naar het 2G netwerk, zal de communicatiesnelheid/dekking drastisch afnemen. Hierdoor ontstaan mogelijk communicatieproblemen bij installaties met een 2G en 3G module.

Daarnaast wordt vanaf juni 2023 ook het 2G netwerk uitgefaseerd en komt dit netwerk per april 2025 te vervallen. Alarmering met de SV-lijn in 3G is dan alleen nog via het vaste internet mogelijk. Om de veiligheid van uw technische processen niet in het geding te laten komen moeten deze melders dus uiterlijk in Q1 van 2025 (eventueel vervroegd) vervangen worden.

Om leveringsproblemen door een run op 4G modules in die periode te voorkomen adviseren wij u zo spoedig mogelijk over te stappen op oplossingen met een 4G LTE-Cat M1 module (4G voor M2M). Wij adviseren u graag bij het kiezen van het juiste product.

Bestel de SVL 4G Weblogger

SVL 3G Weblogger

Een terugblik op de SVL 3G Weblogger

De vraag naar eenvoudige oplossingen voor het loggen en visualiseren van meetwaarden in het veld neemt gestaag toe. Een proces volgen zonder ter plaatse te hoeven gaan, levert gemak op en bespaart tijd. Dit heeft Adésys ertoe aangezet een product te ontwikkelen waarmee op zeer eenvoudige wijze meetwaarden uit technische processen kunnen worden gelogd en weergegeven op een internetpagina.

Gerelateerde producten

SVM 4G modem
Industriële 4G SVM modem sms/e-mail alarmmelder voor verbinding met applicaties in het veld.
SVL Weblogger
Industriële 4G Weblogger die alarmeert bij overschrijdende grenswaarden.
SVA alarmmelder - SMS alarmering
Industriële 4G email & sms alarmmelder voor het bewaken van uw technische processen. Bestel bij Adésys, uw alarmmelder fabrikant.