Temperatuurbewaking

De gevolgen van de uitval van uw server kunnen desastreus zijn. Medewerkers kunnen niet meer verder werken. Zelfs nadat de systemen zijn hersteld kost het beschikbaar krijgen van alle data nog meer tijd. Allemaal met nadelige gevolgen voor de productiviteit van de medewerkers.

Voorkomen van uitval van de servers heeft logischerwijs bij de meeste bedrijven de hoogste prioriteit. Veel bedrijven kiezen ervoor bijvoorbeeld koeling te realiseren in de serverruimtes. Zo kan worden voorkomen dat de temperatuur in de serverruimte te hoog wordt door de warmte van de computerapparatuur. Maar wat als deze oplossingen niet langer naar behoren werken?

Temperatuurbewaking

Altijd de juiste mensen op de hoogte

Met de temperatuurbewaking van Adésys bewaakt u de temperatuur in de serverruimte. De temperatuurwaarden worden via UMTS of vast internet doorgeven naar de portal van Adésys of naar uw eigen server met een zelfgekozen interval. De logger alarmeert via SMS en/of e-mail zodra de door u ingestelde grenswaarden worden overschreden. De logger heeft een ingebouwde supercap noodvoeding.  Zo ontvangt u ook bij stroomuitval altijd bericht.

U kunt eenvoudig en op afstand de contactgegevens van ontvangers opgeven en wijzigen zodat u er altijd zeker van bent dat het alarm bij de juiste personen terecht komt. De 3 bellijsten met elk 8 oproepnummers per bellijst stelt u in staat om onderscheid te kunnen maken wie op welke momenten worden gealarmeerd.

Meetcentrale.nl: actuele waarden en op afstand instellingen wijzigen

Door het gebruik van de portal van Adésys, meetcentrale.nl, krijgt u toegang tot een beveiligde portal waarin u altijd uw actuele en historische meetgegevens en alarmen kunt bekijken. Deze portal richt u zelf eenvoudig in met de beschikbare standaard grafieken en widgets. Zo heeft u altijd de temperatuurgegevens binnen handbereik via uw smartphone, tablet of PC.

 

Compact en flexibel

De flexibiliteit van deze temperatuurlogger leent zich naast het bewaken van ICT serverruimtes uitstekend voor inzet in allerhande industriële processen zoals medicijnopslag, laboratoria,  voedsel- en ingrediëntopslag, land- en tuinbouw etc. 

Producteigenschappen

  • Voeding: 11,4 - 37,5 Volt DC, 24 Volt AC
  • Ingebouwde noodvoeding: Supercap
  • Aantal oproepnummers: 3 bellijsten met elk 8 oproepnummers per bellijst
  • Alarmering melden d.m.v.: E-mail of SMS-bericht
  • Aantal ingangen: 2, PT-100 of  contactingang
  • Afmetingen behuizing: (D x W x H): 1500 x 1250 x 1750 mm
  • Uitgevoerd met PT100 sensor en GSM antenne

Dit product wordt toegepast in