"Een moderne techniek met lange termijn ondersteuning die gebruiksvriendelijk, breed inzetbaar én veilig is."

Product: SVM-X56 4G modem

Branche: Watermanagement

Op afstand monitoring en het beheer van grondwaterzuivering

De SVM-X56, speciaal ontwikkeld om op afstand toegang tot Priva installaties te realiseren, wordt inmiddels al veelvuldig toegepast door bedrijven als SUEZ RR IWS Remediation B.V. Zij zetten de SVM-X56 onder andere in voor de monitoring en het beheer van een grondwaterzuivering in de UK.

De gebruiksvriendelijke oplossing voor CSD uitfasering

Willem Mauritz, Site Supervisor bij Suez: “Er was een duidelijke uitdaging: in Engeland is het netwerk al niet meer ingericht op de M2M / CSD oplossing. Voor vele andere landen, waaronder Nederland, zal CSD vanaf eind 2017 niet meer ondersteund worden. We hadden dus behoefte aan een moderne techniek met lange termijn ondersteuning die gebruiksvriendelijk, breed inzetbaar én veilig is."

Kostenbesparing

Adésys voorzag de noodzaak voor een oplossing voor de uitfasering en heeft een slimme en betrouwbare oplossing ontwikkeld die de gebruikers niet onnodig op hoge kosten jaagt. 

Willem Mauritz legt uit wat dat in dit project betekende: "We vonden de oplossing in de SVM-X56 van Adésys. Niet alleen wordt het probleem met de uitfasering van CSD met deze modem opgelost, ook kostbare en verouderde analoge lijnen worden overbodig. Daarnaast verdwijnt de noodzaak een vaste computer met inbel mogelijkheid in te zetten. Tot slot blijkt dat de kosten van een M2M/CSD verbinding gelijk zijn aan deze 3G verbinding, dat maakt dit voor ons de enige logische keuze.”

Eenvoudige installatie

Voor de SVM-X56 heeft Adésys speciale software geschreven waarna het modem intensief getest is in verschillende gebruikssituaties. Maatwerk levert zo een zeer betrouwbare, plug & play communicatieoplossing op.

Lees meer over de SVM-X56

Terug naar overzicht