Alarmmelder cashback actie: als installateur kon u mee liften

Actie liep van 14-09-2020 t/m 31 mei 2021

Uit gesprekken met verzekeraars blijkt dat zij nog zeer geregeld alarmmelders tegen komen die 15 tot zelfs 20 jaar in het veld staan, terwijl de levensduur van deze apparaten 10 jaar is. Hoewel we trots zijn dat onze melders zo robuust zijn dat ze de tand des tijds doorstaan, moeten uw klanten zich echter realiseren dat juist deze oude melders nog nooit zo onbetrouwbaar waren'Hij doet het toch nog' zou geen reden moeten zijn om hun vermogen met een waarde van tonnen of misschien wel miljoenen te bewaken met apparatuur van soms wel 15 jaar of ouder. Door de risico's die deze oude melders met zich meenemen, kunnen zij niet meer vertrouwen op een veilige en betrouwbare alarmering. Om de eindklanten in deze moeilijke tijden tegemoet te komen bij de vervanging van hun soms meer dan 10 jaar oude alarmmelder, voeren wij nu tijdelijk een speciale alarmmelder cashback actie voor eindklanten.

Verzekeraars van verstikkings- en gewasschadeverzekeringen, zoals Achmea, Nationale Nederlanden en Klaverblad, onderschrijven de risico's en omarmen dit initiatief. In nieuwsbrieven aan hun klanten zullen ook zij aandacht besteden aan de risico's die oude(re) melders met zich mee brengen.

Lift mee, geef een boost aan uw verkoop

Omarm net als de verzekeraars deze actie en maak gebruik van de mogelijkheden. Lift mee op de publiciteit die wij samen met verzekeraars geven aan de noodzaak om oude alarmmelders te vervangen. Adviseer uw klanten pro-actief over te stappen en niet te wachten tot hun melder het niet meer doet. Laat hen schade voorkomen en gebruik deze alarmmelder cashback actie om hen tegemoet te komen. De cashback komt niet ten nadele van u en biedt dus juist kansen uw verkoop een boost te geven:

  1. gebruik onze marketing materialen, wij ondersteunen u graag
  2. laat eindklanten u vinden op onze website
  3. maak voor uzelf activeren veilig en betrouwbaar alarmeren eenvoudig: adviseer uw klant Octalarm Connect
  4. pak de kansen die het uitzetten van het 2G en 3G netwerk bieden

Actievoorwaarden

  1. Onderlinge afspraken en algemene voorwaarden blijven onveranderd
  2. Alarmmelder cashback actie loopt van 14-09-2020 t/m 31 mei 2021
  3. Cashback alleen op aankoop Octalarm-Touch
  4. Cashback naar eindklant
  5. Cashback is exclusief btw
  6. Retourzending op onze kosten via antwoordnummer 20124, 2290 WG Wateringen

Meer info voor eindklanten over de alarmmelder cashback actie 

Wij ondersteunen u graag

Ga actief aan de slag met de kansen die deze actie u biedt. Maak gebruik van onderstaande materialen en geef een extra boost aan uw verkoop. Een vermelding op uw eigen site of in uw eigen nieuwsbrief? Geen probleem! We geven u alvast een aanzet voor de tekst en afbeeldingen die u mag gebruiken. Natuurlijk bent u niet verplicht deze teksten te gebruiken.

Liever gedrukte versies van de marketing materialen, zodat u deze kunt afgeven aan uw klanten? We sturen ze graag naar u toe.

Ja, stuur mij actiefolders

Laat eindklanten u vinden op onze website

Via aandacht in nieuwsbrieven van verzekeraars en vakbladen als ‘Onder glas’, ‘Pluimveeweb’ en ‘Varkensbedrijf’ brengen we ook eindklanten in de agrarische sector op de hoogte van deze ludieke actie. Voor de aanschaf van de Octalarm-Touch adviseren wij eindklanten contact op te nemen met hun huisinstallateur.

Wanneer zij geen huisinstallateur hebben, raden wij hen graag een Adésys partners bij hen in de buurt aan. Hiervoor werken we met een algoritme op postcode. Helaas hebben we geconstateerd dat nog niet al onze installateurs opgenomen zijn in dit algoritme. In verband met de AVG zijn wij echter genoodzaakt u hiervoor toestemming te vragen. Bent u nog niet opgenomen op de lijst en wilt u dat wel? Laat het ons dan weten via één druk op onderstaande button en stuur ons een mailtje met uw gegevens waarmee u opgenomen wil worden.

Ja, zet ons op de ABC lijst

Maak activeren veilig en betrouwbaar alarmeren eenvoudig: adviseer uw klant Octalarm Connect

Laat uw klant optimaal gebruik maken van hun Octalarm-Touch met Octalarm Connect. De dienst Octalarm Connect* zorgt ervoor dat uw klant kan uitbellen tegen lage, vaste kosten per maand via GSM en VoIP/SIP. Via de instel wizard activeert u zeer eenvoudig de meegeleverde simkaart. Hierdoor treden er geen firewall issues (VPN) op en zijn er geen handmatige e-mail instellingen (SMTP) nodig. De melder werkt hiermee ‘out of the box’. Voor u als installateur heel gebruiksvriendelijk en simpel om een veilige en betrouwbare alarmering aan uw klant te garanderen.

* Octalarm Connect heeft dekking in zone 1 en zone 2.

Waarom uw klant Octalarm Connect aanraden?

Uitzetten 2G en 3G biedt kansen in vervangingsmarkt oude alarmmelders

Wellicht heeft u al vernomen dat Telecom providers in de periode van begin 2020 t/m april 2025 het 2G en 3G netwerk uitfaseren. Hierdoor is de levensduur van oudere type melders beperkt en moeten zij uiterlijk over 5 jaar (eventueel vervroegd) vervangen worden om de veiligheid in zeer kritische processen niet in het geding te laten komen.

Wacht niet met uw klanten informeren over deze ontwikkeling en de melder straks niet meer werkt door het wegvallen van de netwerken. Laat hen gebruik maken van deze alarmmelder cashback actie en zorg dat ze klaar zijn voor de toekomst!

Meer info over uitfasering 2G en 3G | Meer info over risico's oude alarmmelders