Octalarm-T

De Octalarm-T serie is niet meer leverbaar. Deze uitvoeringen zijn  opgevolgd door de Octalarm-IP en de Octalarm-Touch

Bewaakt u uw processen nog met een Octalarm-T?

Deze melder is misschien al meer dan 15 jaar oud en garandeert geen betrouwbare alarmmelding meer. Elektronica veroudert, de kans op storing neemt toe en het is onmogelijk te voorspellen wanneer de melder faalt. Wachten tot dit gebeurt leidt tot een situatie waarin u tijdelijk zonder alarmering zit en geeft risico op financiële en emotionele schade. Dat is natuurlijk geen optie!

Wat zijn de risico’s van oude melders?

Daarnaast is door telecomproviders al bekend gemaakt dat het 2G netwerk vanaf juni 2023 wordt uitgefaseerd en in april 2025 komt te vervallen. Alle Octalarm-T GSM uitvoeringen werken dan niet meer. Onze verkoopafdeling adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product. Dan alarmeert u weer veilig en betrouwbaar via de (sterk veranderde) hedendaagse digitale telefonienetwerken.

Bestel de Octalarm-Touch Bestel de Octalarm-IP

Octalarm-T

Een terugblik op de Octalarm-T

De Octalarm-T is een veelzijdige alarmmelder met maximaal 16 contactingangen waarmee u diverse storingen uit uw installatie kunt doormelden naar een (mobiele) telefoon of semafoon. Melding vindt plaats door tooncode, een gesproken bericht of een tekstbericht naar een semafoon of mobiel (sms).

Gerelateerde producten

Octalarm-IP
Veelzijdige alarmmelder voor het beveiligen van essentiële technische procedures via een analoge interface en/of 2-3G.
Octalarm-Touch
Alarmmelder uitgerust met geavanceerde technologie voor het beschermen van essentiële technische procedures en het minimaliseren van schade en productieverlies.