Meet- en alarmeringsoplossingen voor de maakindustrie

Bewaak uw productiestraat of productieproces

Nederland heeft een omvangrijke maakindustrie waar we trots op kunnen zijn! In de maakindustrie worden grondstoffen omgezet naar producten. De productiestraten die hiervoor gebruikt worden bevatten veel hoogwaardige technieken en het zijn vaak continu doorlopende productieprocessen.

Uitval van een productielijn kan grote gevolgen hebben: tonnen aan productieverlies, dagen vertraging en zelfs onherstelbare milieuschade.  Uitval en storingen moeten dan ook direct gemeld worden bij de dienstdoende storingsmonteurs.

  1. Melden van technische storingen naar smartphone of semafoon dienstdoende storingsmonteur
  2. Separate melding brandmeldinstallaties
  3. Op afstand aan/uitschakelen van alarmen en/of afdelingen
  4. Lokaal alarm op locatie mogelijk via zoemer en zwaailicht
  5. Opvragen alarmstatus met smartphone
  6. Lijnbewaking op verbinding met sms bij lijnuitval
  7. Melding van spanningsuitval in productiestraat door ingebouwde noodvoeding

In deze branche vindt u onze

Octalarm-Touch Pro
Alarmmelder voor netwerk gestuurd alarmeren via de Adésys standaard ‘Octalarm Link'. Voor registratie van grote aantallen alarmen via gescheiden netwerkinterface.
Octalarm-Touch
Alarmmelder met de nieuwste technologie voor het bewaken van kritische technische processen ter voorkoming van schade en productieverlies.
ARA-pro
Bewaken van meerdere technische installaties met overzichtelijke alarmafhandeling voor grote hoeveelheden alarmen met dienstrooster voor servicemensen.
SVA alarmmelder
Industriële 4G sms/e-mail alarmmelder voor het bewaken van uw technische processen.

Testimonials: de klant aan het woord

"Door het eenvoudig kunnen programmeren van diverse parameters en alarmen voorafgaand aan de installatie blijft de impact van de aanwezigheid van de installateur bij de klant zeer beperkt."

Rob Schraven, eigenaar van Agrobis

"Door eenvoudig storingsanalyses te kunnen maken kunnen wij onze klanten overtuigen van het belang van verbetersuggesties en zeker ook de noodzaak van ons systeem."

Edwin Menke, Sales Manager Buveco

Inzicht in uw productiestraat of -processen geeft rust en zekerheid

Toepassingen die naar alle tevredenheid lopen

  1. Volledig geïntegreerde alarmmelder in het Lely netwerk bij melkveehouders (alle Lely Industries machines, zoals de A4 melkrobot, de Discovery mestschuiver en de Juno voeraanduwer, worden hiermee bewaakt)
  2. Het bewaken van verschillende productieprocessen in de voedingsindustrie en farmaceutische industrie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor gebouwbeheer gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief