Meet- en alarmeringsoplossingen voor de veehouderij

Bewaak klimaatcomputers, luchtwassysteem en voercomputers

Of het nu kippenstallen, broederijen of varkensstallen betreft, de processen in deze bedrijven zijn zeer kritisch en letterlijk van levensbelang voor de dieren. Goede mechanische ventilatie zorgt voor voldoende zuurstof en de schadelijke gassen worden via een luchtwasser afgezogen. Zo wordt het milieu niet te zwaar belast.

Belangrijke technische systemen zoals voercomputers en klimaatcomputers regelen deze kritische processen. Ondersteund door deze moderne opzet van veehouderijen vervullen onze veeboeren een belangrijke rol in onze voedselketen. Een veilige en betrouwbare alarmering geeft daarbij inzicht in die kritische processen en dat biedt gemoedsrust en vertrouwen.

  1. Melden van technische storingen naar smartphone of semafoon van de boer
  2. Melden van spanningsuitval op het bedrijf
  3. Aan/uitschakelen van alarmen en/of afdelingen wanneer deze gereinigd of onderhouden worden
  4. Alarmeren op het bedrijf zelf met zoemer en flitslicht
  5. Verzekeringsmaatschappijen bevelen deze oplossing aan

In deze branche vindt u onze

Octalarm-Touch Pro
Alarmmelder voor netwerk gestuurd alarmeren via de Adésys standaard ‘Octalarm Link'. Voor registratie van grote aantallen alarmen via gescheiden netwerkinterface.
Octalarm-Touch
Alarmmelder met de nieuwste technologie voor het bewaken van kritische technische processen ter voorkoming van schade en productieverlies.
Octalarm-IP
Veelzijdige alarmmelder voor het bewaken van kritische technische processen via analoge aansluiting en/of 2-3G.
Internet Of Things (IOT)
Verbinden en direct inzicht in de data en daarmee acuut of proactief ingrijpen.

Testimonials: de klant aan het woord

"Met de uitbreiding van lijnen nu kun je eigenlijk alle processen bewaken die er zijn. Cruciaal lijkt me."

Jos Nelissen, eigenaar Pluimveebedrijven Nelissen B.V.

Inzicht in uw regelsystemen geeft rust en zekerheid

Octalarm al jaren een vertrouwd merk in de sector

Adésys speelt al meer dan 35 jaar een belangrijke rol in het bewaken van de kritische systemen in de veeteelt. Onze Octalarm alarmmelders waarschuwen de boer direct als techniek uitvalt zodat schade en dierenleed wordt voorkomen. Je ziet dan ook zeer geregeld verschillende Octalarm alarmmelders in het veld. Door de continue technologische ontwikkelingen en telecomnetwerk wijzigingen blijven wij innoveren om de Octalarm aan de specifieke eisen en wensen van de sector te laten voldoen.

Neem contact op Lees meer over de Octalarm-Touch  

Robots verhogen het dierwelzijn

Ook in moderne koeienstallen tref je veel techniek aan. Melkrobots doen steeds meer hun intrede en voor het reinigen van de stal en het aanduwen van het voer zijn robots beschikbaar. Deze systemen verhogen het welzijn van de dieren en zorgen voor een optimale bedrijfsvoering. Voor de boer betekent het vooral een aangenamer leven. Adésys speelt met maatwerk elektronica een belangrijke rol in de besturing van deze machines. Daarnaast worden alle machines via het bedrijfsnetwerk bewaakt met een Modalarm-IP alarmmelder. 

Neem contact op

Risico’s in de agrarische sector

Al onze oplossingen worden getoetst door verzekeringsmaatschappijen die verstikkingsschadeverzekeringen afsluiten in de veehouderij. Met een Adésys alarmmelder bent u er zeker van dat u een door hen goedgekeurde oplossing heeft voor alarmering.

Neem contact op Lees over risico's in de sector

Mis geen relevante informatie over alarmering en telecomnetwerk wijzigingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over specifieke alarmeringsproducten of ontwikkelingen die voor de veehouderij gelden. Wij nemen uw privacy serieus en wijzen u daarom op onze privacy statement. Na aanmelding kunt zich te allen tijde uitschrijven door in de footer van iedere nieuwsbrief te klikken op 'uitschrijven' of beter nog, kies voor 'voorkeuren aanpassen', zodat u alleen nog de informatie ontvangt die voor u relevant is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief